AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Criterii de care trebuie sa tii cont cand cumperi un umidificator pentru camera copilului

Inainte de venirea pe lume a bebelusului, parintii fac tot felul de achizitii si investitii pentru a asigura cresterea si dezvoltarea ideale pentru copilul lor. Bebelusul nu are nevoie numai de carut si de patut, ci si de aparate electrocasnice, jucarii, haine, scutece, produse de igiena, iar lista poate continua. Pentru bebelusi si copiii mici, se recomanda achizitionarea unui umidificator, un dispozitiv care va asigura un aer proaspat si curat in incaperile in care acestia isi petrec cea mai mare parte din timp.

Cum alegi umidificatorul pentru camera bebelusilor

Inainte de a alege umidificatorul pentru camera copilului, este bine ca parintele sa tina cont de sfaturile si de recenziile pe care le primeste online. Un umidificator de camera pentru bebelusi poate asigura o stare de sanatate perfecta. Iarna, umidificatorul ii protejeaza pe cei mici de uscarea pielii si, deci, de posibile complicatii la nivelul epidermei. Vara, umidificatorul de aer este ideal pentru ca nu produce vapori sau condens in camera.

Inainte de a achizitiona un umidificator pentru camera bebelusilor, parintii trebuie sa tina cont de anumite criterii. Suprafata utila acoperita este foarte importanta, iar pentru a stabili utilitatea umidificatorului, trebuie tinut cont de suprafata camerei copilului, pentru a nu exista riscul aparitiei mucegaiului. De asemenea, in achizitionarea unui astfel de dispozitiv, este important si tipul de aer cu care lucreaza umidificatorul. Exista umidificatoare cu aer cald pe piata, dar si umidificatoare cu aer rece.

Umidificatoarele cu aer cald sunt ideale iarna, crescand temperatura ambianta cu pana la 2 grade Celsius. Nivelul de zgomot pe care il face umidificatorul este un alt criteriu important. La inceput, cand copilul este mic, nivelul de zgomot poate fi destul de ridicat pentru ca bebelusul nu va simti. Pe masura ce creste, sunt indicate umidificatoarele cu ultrasunete, in detrimentul produselor cu ventilator.

Nu in ultimul rand, in alegerea umidificatorului pentru camera conteaza si capacitatea rezervorului. Acesta trebuie sa fie suficient de mare pentru a permite functionarea umidificatorului pentru un interval de pana la 12 ore, pentru ca utilizatorul sa fie nevoie sa il alimenteze prea des.

Leave a Reply