AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cu ce trebuie sa se asorteze canapeaua in camera de zi

Canapeaua este o piesa centrala intr-o incapere, spre care privirile sunt indreptate, poate, cel mai mult. De aceea, este nevoie ca oamenii sa o aleaga cu foarte mare atentie in functie de celelalte detalii sau elemente prezente.

Canapeaua se asorteaza de regula cu perdelele si draperiile

Pentru ca ocupa foarte mult spatiu intr-o sufragerie sau intr-un living, canapeaua, perdelele draperiile trebuie sa se potriveasca foarte bine unele cu altele, atat din punct de vedere al culorilor, cat si al materialului.

Asortarea insa nu inseamna ca toate elementele trebuie sa aiba aceeasi culoare ci se pot completa unele pe altele chiar si prin contrast. Spre exemplu, perdelele si/sau draperiile albe „merg” de minune cu o canapea extensibila sau fixa intr-o culoare tare: turcoaz, verde-smarald, rosu, portocaliu.

Canapeaua + covorul = love

O alta combinatie care trebuie sa fie neaparat una fericita este aceea de a asorta canapeaua si covorul. Daca restul elementelor sunt intr-o armonie cromatica, canapeaua poate gasi un contrapunct in covor. Astfel, nuanta ei ar putea sa se regaseasca intr-una din cele din tesatura respectiva.

Fabrica de canapele | Canapea extensibila | CasaEduard.ro

canapea extensibila

Avand in vedere ca aceste doua elemente sunt asezate laolalta, este evident ca trebuie sa fie in armonie si sa ofere un aspect placut ochiului.

Parchetul si canapeaua nu trebuie sa fie in aceeasi nuanta

Totodata, si parchetul este foarte important. Daca se achizitioneaza o canapea intr-o nuanta inchisa, peste un parchet care este la fel de intunecat, va trebui sa se gaseasca o modalitate de a scoate canapeaua in evidenta. O solutie poate fi pozitionarea unui covor intr-o nuanta deschisa, pentru a crea un contrast si a pune in lumina sofa-ua. Un alt artificiu de efect ar putea fi o masuta de cafea intr-o culoare deschisa.

La fabrica de canapele – CasaEduard.ro se pot gasi diverse optiuni pentru utilarea incaperilor dintr-o locuinta: canapele, coltare, paturi, fotolii si tabureti. Toate ofertele sunt variate, atat in privinta culorilor si a dimensiunilor, cat si a materialelor, astfel ca fiecare client sa aiba de unde sa-si aleaga ce i se potriveste cel mai mult.

Leave a Reply