AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum aleg o fotocarte?

Până acum nu mult timp, mirii care-și doreau să-și păstreze cel mai important eveniment din viață printat pe hârtie, aveau o singură variantă: album nunta. Acesta aduna între două coperți trăiri, emoții, prieteni, tradiții și situații care, dacă nu rămâneau tipărite, riscau să se estompeze printre amintiri. Chiar și acum, albumele foto au rămas la fel de răspândite și dragi în rândul lumii, însă o alternativă s-a născut. Li s-a alăturat conceptul de fotocarte, care are același rol, însă în loc aibă atașeze fotografii în paginile sale, le păstrează imprimate direct pe acestea, căpătând un aspect de carte de povești ilustrată. Impactul asupra privitorului este mult amplificat, însă există anumite detalii pe care mirii trebuie să le urmărească atunci când își aleg fotocartea, pentru ca rezultatul să fie perfect.

Fotocarte

Primul dintre ele este formatul: cele mai uzuale sunt albumele de tip portret și cele de tip landscape. Ambele sunt frumoase, iar alegerea este strict o chestiune de gust. După ce acest aspect a fost hotărât, trebuie aleasă coperta. Există mai multe opțiuni, printre care coperțile universale, realizate din piele sau vinilin și cele personalizate cu fotografia mirilor. Acum urmează cel mai greu pas: alegerea fotografiilor ce urmează a fi tipărite. Acestea trebuie să respecte anumite criterii. Primul dintre ele: să conțină un mesaj puternic. Alegeți preponderent fotografii care să transmită o trăire, stârnind emoțiile celor care au participat la nuntă și revăd albumul. Apoi, verificați calitatea acestora, pentru că nimic nu poate fi mai inestetic decât o fotografie slab focalizată, mișcată sau greșit expusă. După ce v-ați decis asupra lor, numărul de pagini al fotocărții va rezulta firesc, în urma numărului de fotografii.

Dacă veți respecta aceste etape, veți avea fotocartea visată. Astfel, vă mai rămâne un singur pas: comanda pe www.bridealbum.ro. Noi vă asigurăm de cea mai bună calitate și de livrarea în scurt timp, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de toate momentele plăcute fără întârziere.

Leave a Reply