AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum ar trebui alesi adidasi de dama, in functie de anotimp?

Oamenii considera adidasii cea mai confortabila pereche de incaltaminte, motiv pentru care singurul criteriu de care tin cont atunci cand ii aleg este preferinta personala. Totusi, cand vine vorba despre adidasii de dama, femeile trebuie sa tina cont si de alte aspecte.

De exemplu, o pereche de adidasi pe care i-au purtat toata vara si care au fost foarte usor de asortat nu pot fi purtati, la fel, si toamna, deoarece totul se schimba, de la temperaturi, garderoba, pana la gradul de umiditate.

Astfel ca, daca vara adidasii din plasa sunt foarte poriviti, deoarece ofera piciorului aerisirea necesara, in anotimul rece si ploios, acestia pot fi inlocuiti fie cu adidasi din piele – ecologica sau naturala – fie cu pantofi casual de dama.

Adidasii de dama potriviti sezonului primavara-vara

Tinand cont ca temperaturile de afara incep sa creasca incepand cu venirea primaverii, incaltamintea de dama care se poarta va fi din ce in ce mai subtire si mai aerisita.

Incaltaminte de dama | Adidasi de dama | LaFeteCochete.ro

incaltamintea de dama

Acest lucru nu numai ca are un rol important in rezultatul final al crearii unei tinute, dar are si un aspect practic, acela de a permite pielii sa respire, chiar si cand temperaturile sunt foarte ridicate.  Prin urmare, cele mai potrivite modele de adidasi sunt cele realizate din material textil sau chiar sintetic.

Adidasii potriviti sezonului rece, toamna-iarna

In schimb, daca urmeza ca femeile sa isi cumpere o pereche de adidasi pentru sezonul rece, in care tocmai ne aflam, este important ca acestia sa fie realizati din materiale mai groase si, mai ales, impermeabile. Una dintre cele mai bune solutii sunt cei din piele naturala sau ecologica, care permit pielii sa respire, pastrand totodata si caldura la interior.

Un criteriu de care ar trebui sa mai tina cont femeile, atunci cand isi cumpara incaltaminte sport, este motivul pentru care ii cumpara: pentru a practica un sport sau pentru a-i purta in viata de zi cu zi.

Indiferent insa care sunt motivele sau modelele pe care si le doresc, femeile isi pot cumpara perechea de incaltaminte dorita de LaFeteCochete.ro, un site dedicat femeilor, care doresc sa fie oricand la moda.

Leave a Reply