AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum pot fi de ajutor protezele dentare de la Elveto Dent?

Sunt multe persoane in prezent care au avut o multime de afectiuni dentare care au dus, in cele din urma, la caderea dintilor. Insa, din fericire, in contextul acestei ere tehnologice, s-a gasit solutia ideala pentru ca oamenii isi doresc sa-si recapete zambetul si care consta in protezele dentare.

Aceste proteze dentare din sector 2, de la clinica Elveto Dent, sunt o varianta care ajuta oamenii sa aiba o viata normala: sa nu aiba probleme in procesul de masticatie, sa vorbeasca, sa aiba o structura a fetei placuta din punct de vedere estetic si sa aiba incredere in ei.

Ce tipuri de proteze dentare se pot gasi?

Medicul stomatolog, dupa un consult si o evaluare corecta a situatiei dentare, poate recomanda pacientului o proteza dentara, care sa se potriveasca tipului de edentatie pe care il are.

  • Proteza acrilica partial

Acest tip de proteza este recomandat pentru persoanele care sufera de edentatie partiala. Dupa ce s-a stabilit ca proteza partial acrilica este cea potrivita pentru pacient, se alege si culoarea. Gingiile pot sa difere din punctul de vedere al culorii de la o persoana la alta, asa ca trebuie sa se aleaga cu atentie culoarea potrivita.

  • Proteza totala

Acest tip de proteza, dupa cum ii spune si numele, este potrivit pentru pacientii care sufera de edentatie totala. In cazul in care acestia si-au pierdut toti dintii, proteza totala, denumita si „completa” poate fi salvarea lor.

Cabinet stomatologic din Iancului | Proteze dentare din sector 2 | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic din Iancului,

  • Proteza pe implanturi

Acest tip de proteza se fixeaza pe un numar mic de implanturi, insa, in ciuda acestui fapt, este foarte stabila. Aceasta poate sa fie fixa, care poate sa fie scoasa doar de catre mediul stomatolog si mobila, care poate fi scoasa si de pacient pentur a fi igienizata corespunzator.

  • Proteza scheletata

Acest tip de proteza are o structura metalica de culoarea gingiei, fara sa deranjeze din punct de vedere estetic. Ajuta la vorbit, la mestecat si, de asemenea, imbunatateste structura fetei.

Clinica Elveto-Dent.ro este o varianta potrivita pentru persoanele care-si doresc sa beneficieze de o proteza dentara, in functie de edentatia dentara pe care o au.

De ce sa se opteze pentru clinica stomatologica Elveto Dent?

Cabinetul stomatologic din Iancului, Elveto Dent, pune la dispozitie pacientilor sai toate cele patru tipuri de proteze, dar si un personal iscusit, experimentat si profesionist.

Prin urmare, prezentul este mult mai incurajator in ceea ce priveste medicina stomatologica, oferind o multime de modalitati prin care oamenii se vor bucura de o dantura completa si de un zambet plin de incredere.

Leave a Reply