AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum poti transforma o baie monotona intr-una inedita

Baie

Cada

Decorarea baii este intotdeauna problematica, mai ales in apartamentele de bloc, pentru ca aceasta are mereu o suprafata foarte redusa si nu ne ofera posibilitatea unor amenajari generoase. Totusi, chiar si pentru baile mici exista solutii inteligente, care sa te ajute sa obtii o camera de baie relaxanta si atragatoare.

Indrazneste sa amplasezi in baie accesorii care aparent nu sunt destinate a se regasi aici. De exemplu, un candelabru stralucitor deasupra cazii, ori o oglinda mare cu o rama aurie rococo pot deveni centre de interes, care confera un caracter aparte acestui spatiu.

Pentru a crea o atmosfera proaspata, amplaseaza plante vii, in ghivece decorative, care sa adauge culoare si vitalitate incaperii.

Renunta la faianta monotona care imbraca tot peretii si gaseste solutii mai aparte pentru decorarea acestora. Foloseste mozaic ceramic doar in zonele umede, in jurul cazii si al chiuvetei, iar pentru restul peretilor utilizeaza un tapet floral sau cu dungi, in culori apropiate de celelalte finisaje si vei crea un efect foarte aparte, care va schimba complet camera.

Pentru o schimbare mica, dar cu un impact mare, cel mai simplu este sa inlocuiesti robinetele. Inlocuieste vechea baterie monolit cu robinete clasice, sau alege o baterie de design, ultramoderna, pentru a schimba complet aerul baii.

Daca vrei sa creezi o oaza de relaxare din camera de baie, amplaseaza obiecte din materiale si texturi diferite si ofera-ti clipe de rasfat. Astfel, foloseste elemente din lemn brut pentru finisajul peretilor, sau chiar pentru pardoseala, pentru a crea impresia unui spa de lux, ori apeleaza la piatra naturala pentru un aspect de hamam oriental. Accesorizeaza totul cu lumanari parfumate si uleiuri volatile pentru cele mai frumoase experiente.

Leave a Reply