AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum sa avem grija de jucariile noastre sexuale?

La fel ca toate celelalte produse pe care le cumparam, jucariile sexuale au instructiuni de folosire si pastrare, iar pentru a ne asigura ca aceasta raman utilizabile pentru un timp indelungat si pentru a ne proteja sanatatea, este bine sa le urmam cu strictete. Iata mai jos cateva sfaturi utile pentru ingrijirea unui vibrator.

Sex shop Bucuresti

Dupa ce ne-am ales dintr-o gama variata de vibratoare produsul dorit, chit ca l-am cumparat on-line sau dintr-un magazin sex shop, primul lucru pe care trebuie sa il facem inainte de a-l utiliza prima data este sa il spalam. Chiar daca produsul este sigilat foarte bine si vine in pungi de protectie, la fel ca orice alt produs intern, el trebuie curatat. Trebuie sa avem grija daca vibratorul este rezistent la apa sau nu, astfel acordand mare atentie la imbinari si butoane pentru a nu intra apa in el, daca el nu este rezistent. Curatarea trebuie sa se faca cu apa si sapun, avand grija sa clatim foarte bine dispozitivul. Vibratoarele din materiale dure se pot curata si cu produse pe baza de alcool, dar acestea nu trebuie folosite niciodata pentru vibratoare din cauciuc. Pentru uscare cea mai potrivita metoda este de a lasa produsul sa se usuce singur, la aer.

Daca vibratoarele utilizeaza baterii, sa ne asiguram intotdeauna ca aceastea sunt incarcate si asezate corespunzator. Nu trebuie sa utilizam niciodata baterii vechi, pentru ca puterea acestora influenteaza si eficienta vibratorului.

Curatarea vibratorului se face intotdeauna inainte si dupa utilizare, dar cea mai buna metoda de a oferi un plus de siguranta pentru sanatatea noastra este utilizarea unui prezervativ. Acesta, pe langa protectia impotriva bacteriilor care se pot depune pe dispozitiv, faciliteaza si penetrarea si ofera o mai buna stimulare datorita lubrifiantului de pe el. Daca utilizam vibratorul pentru stimularea atat vaginala, cat si anala, este important sa schimbam prezervativul o data cu schimbarea zonei stimulate. Majoritatea jucariilor sexuale ofera o placere mai mare atunci cand sunt folosite impreuna cu un lubrifian, dar trebuie sa alegem lubrifiantul in functie de tipul de jucarie sexuala utilizata. Lubrifiantele pe baza de apa se potrivesc pentru majoritatea vibratoarelor, dar daca folosim un vibrator sub apa, cel mai bine ne vom simti folosind un lubrifiant pe baza de silicon.

Cu cat vom avea mai multa grija de jucariile noastre sexuale, le vom curata si folosi conform instructiunilor, cu atat vom fi mai siguri de eficienta lor. Pentru mai multe detalii vizitati amsterdamsexshop.ro

Leave a Reply