AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum sa inspectezi un potential apartament

Cand esti in cautarea unei locuinte, este foarte important sa fii atent la ceea ce urmeaza sa cumperi. Va sfatuim ca de fiecare data cand va place ceva sa faceti o inspectie amanuntita si sa luati notite. Pastrati o evidenta a fiecarui apartament pe care il vizitati. Notati ce caracteristici suplimentari gasiti intr-un loc, dar si ce lucruri lipsesc. Efectuati masuratori ale camerelor si ale cailor de acces, pentru a va asigura ce mobilier se potriveste si poate fi adus acolo. Porniti intrerupatoarele de lumina, uitati-va in dulapuri, verificati presiunea apei si intrebati vecinii cum e sa traiesti acolo.

Apartamente noi sector 4

Asigurati-va ca zona este agreabila si v-ar placea sa va petreceti restul vietii acolo. De asemenea, vizitati cartierul si la ore diferite ale zile. Ceva ce ziua poate parea foarte bine , seara s-ar putea sa nu fie la fel de bine.

Cand va decideti asupra unei locuinte, va sfatuim sa va aranjati putin, deoarece prima impresie poate conta foarte mult asupra proprietarilor actuali. Nu trebuie sa pareti scosi din reviste, insa trebuie sa aratati ca va permiteti sa platiti pretul cerut. De asemenea, incercati sa fiti cat mai placuti prin atitudine. Fie ca aveti de a face cu un proprietar sau cu un manager al unei agentii imbobiliare, prima impresie va poate aduce apartamentul mult dorit. Multi dintre vanzatori vor sa afle cat mai multe despre potentialul cumparator, pentru a stii daca isi poate permite sa achizitioneze. O interactiune dificila va poate aduce probleme sau va poate bloca procesul.

Un sfat util ar fi sa cautati si clipuri video cu apartamentele dorite, sau sa faceti voi unele atunci cand mergeti la vizionari. Multe site-uri ofera filmulete scurte de prezentare, mai ales cele ale unor ansambluri rezidentiale precum www.arenaapartments.ro, apartamente noi sector 4. Aici puteti vedea cum arata blocurile sau apartamentele noi din Metalurgiei. Din filmari puteti afla mai multe despre apartamente si va ajuta sa nu va mai pierdeti timpul cu o a doua vizionare.

Speram ca aceste sfaturi va vor fi de folos si va vor usura munca in ceea ce priveste gasirea locuintei mult visate. Sa nu va asteptati ca va dura putin sau ca va fi usor. Va trebui sa va inarmati cu multa rabdare si nervi puternici.

Leave a Reply