AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum sa iti alegi noua locuinta

Cumpararea unei noi case poate fi o experienta interesanta si este tentat sa alegi chiar si prima casa care iti place foarte mult si care se incadreaza in criteriile setate de tine. Te sfatuim insa sa ai putin mai multa rabdare, deoarece aceasta te va ajuta sa faci o alegere mult mai inspirata si vei evita eventuale probleme viitoare.

Complex rezidential Corbeanca

Un criteriu pe care orice cumparator ar trebui sa il ia in considerare este potentialul de renovare al unei case. Cand va ganditi la acest lucru, incercati sa cantariti abilitatile dumneavoastra de a sustine financiare o renovare, dar si de cate lucrari are nevoie locuinta pentru a putea deveni exact ceea ce visati. De exemplu, daca costul casei plus cel al renovarii vor face ca valoarea locuintei sa creasca semnificativ peste cea a altor case din cartier, s-ar putea sa fie nevoie sa mai reduceti din lucrarile pe care le faceti sau sa gasiti din start ceva mai bun.

Cand faceti vizionari de locuinte, incercati toate lucrurile din casa. Prefaceti-va ca locuiti acolo. Trageti apa la toalete, aprindeti luminile, urcati pe scari, in pod, verificati fluxul de apa la chiuvete si dusuri, imaginati-va cum ar arata mobila in incaperi si porniti aragazul. Aceste lucruri mici pe care multi cumparatori au tendinta de a le sari sunt cele care va pot irita intr-o buna zi.

Nu uitati sa stabiliti si care este marimea casei pe care o vreti. Daca sunteti un cuplu fara copii, ganditi-va ca este posibil ca intr-o zi sa doriti sa mai adaugati un membru sau mai multi familiei. Mai bine va cumparati o locuinta cu un dormitor in plus, daca tot sunteti gata sa faceti acest pas urias.

Aveti deja mobila cumparata? Se va potrivi aceasta cu noua casa? Va incapea in fiecare camera? Luati masuratori de fiecare data cand gasiti o proprietate care sa va placa. Nu trebuie sa masurati fiecare piesa, ci doar pe cele foarte mari, care ar putea intampina probleme.

Va asteptam sa vizionati noile vile Corbeanca de la www.paladinresidence.ro, complex rezidential Corbeanca. Cu siguranta aici veti casi casa visurilor voastre, daca sunteti in cautarea unui loc linistit.

Leave a Reply