AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum sa va bucurati de terasa exterioara pe tot timpul anului

Chiar daca afara incepe sa se faca frig, petrecerile in curte nu trebuie sa inceteze. Exista cateva detalii care va pot permite sa va bucurati de gradina dumneavoastra pe toata perioada anului.

Pavele curte

Este usor sa extindeti timpul petrecut afara daca adaugati cateva surse de caldura in apropierea locurilor in care stati. In afara faptului ca un foc incalzeste persoanele din jur, acesta poate fi si un loc frumos in care sa stati si sa va bucurati de o bautura fierbinte.

Acum ca intunericul vine mai repede, adaugarea unor surse de lumina in plus nu poate sa faca decat bine. Puteti deveni creativi aici, si sa asezati niste veioze decorative foarte frumoase care sa se potriveasca si cu restul designului.

In cazul in care vreti sa va bucurati de terasa exterioasa cat mai mult, aveti grija ca mobila de gradina sa fie rezistenta la apa. De asemenea, daca ploua incercati sa o acoperiti pentru a o pastra cat mai mult.

Tuturor le plac gratarele afara, iar carnea cu siguranta se face mai bine. Puteti sa faceti asta si cand se face mai frig afara, daca va imbracati mai bine. Oricum focul de la gratar va va incalzi.

Pentru cei care dispun de mai multe fonduri pentru amenajarea gradinii, puteti achizitiona un jacuzii exterior, care va fi cu siguranta sursa de distractie si relaxare in zilele mai reci.

Si daca mai aveti de facut mici retusuri in curte, contactati-i pe cei de la www.dalepietra.ro, pentru cele mai frumoase dale terasa si dale pavaj.

Leave a Reply