AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum sa va revopsiti casa

Alegerea culorii vopselii pentru casa dumneavoastra nu este grea, poate fi chiar terifianta! Daca alegeti culoarea nepotrivita, casa dumneavoastra va parea fara gust si lipsita de caracteristici. Dar daca culorile sunt prea indraznete, s-ar putea sa ramenti coplesiti, sa fie obositoare si sa va suparati si vecinii.

Izolatii

Cele mai bune culori sunt cele care evidentiaza cele mai frumoase carcateristici ale casei. Utilizarea ingenioasa a culorilor poate sa mascheze chiar si mici defecte ale casei sau sa creasca valoarea de piata a acesteia.

Daca planificati sa revopsiti o casa mai veche, veti dori probabil sa utilizati o schema istorica precisa de culoare. Puteti angaja un profesionist care sa analizeze bucati scorojite de vopsea si sa recreeze culoarea originala sau puteti sa alegeti niste nuante vintahe dintr-un catalog care sa se asemene cu culorile folosite initial.

In unele cartiere cu case vechi, proprietarii nu mai vor sa mearga pe paleta de culori originala, sa pastreze amintirea a ceea ce a fost odata acolo, si aleg sa isi vopseasca locuintele in culori moderne, pentru a accentua detaliile arhitecturale. Insa inainte de a cumpara cateva galeti de vopsea roz, ar fi bine sa va uitati si la ceea ce fac vecinii dumneavoastra. Casa de alaturi va poate oferi idei despre vopseaua pe care sa o folositi, insa aveti grija sa nu copiati cladirile vecine. Alegeti culori care sa scoata casa dumneavoastra in evidenta.

Si daca tot va revopsiti casa, puteti sa apelati la www.hidroizolatii-conduraru.ro, pentru izolatii si hidroizolatii, acesta fiind momentul perfect si pentru acestea.

Leave a Reply