AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum se contracteaza un serviciu de tractari

O problema care pune autovehiculul personal in imposibilitatea de a se deplasa nu este de dorit, indiferent de circumstantele care au generat evenimentul. Fie ca este vorba de un accident rutier, o defectiune tehnica ce nu a fost remediata la timp sau pur si simplu o functionare deficitara complet aleatorie, se intampla ca masina sa nu mai poata fi deplasata prin forte proprii.

Tractari masini Bucuresti

In astfel de momente, pentru minimalizarea timpului pierdut si reducerea costurilor, se recomanda contractarea unui serviciu de tractari masini Bucuresti – pentru locuitorii capitalei, sau a unui serviciu de tractari auto ce activeaza in zona unde va aflati la momentul respectiv. Primul pas ce trebuie facut pentru a obtine asistenta de tractare este contactarea telefonica a dispecerului.

Este indicat sa aveti la indemana certificatul de inmatriculare al vehicului in cauza, pentru a putea furniza informatii precum dimensiunea masinii, masa neta si numarul de locuri. Se va cere de asemenea o analiza sumara a defectiunilor automobilului, in cazul in care acesta este motivul pentru care se doreste a fi tractat. Astfel, pretul final al serviciului variaza in functie de greutatea masinii, numarul de kilometri parcursi cat si de modul de tractare (complet pe platforma sau partial – una din puntile masinii ramane in contact cu asfaltul). Pentru o localizare cat mai eficienta, se recomanda detalierea cat mai exacta a zonei unde va aflati, mentionand orice semn rutier sau element de orientare relevant.

Alotractari.ro este un serviciu de asistenta rutiera si tractari auto cu acoperire pe tot teritoriul Romaniei, cu regim de functionare non-stop, asigurant servicii de tractare in orase si in afara acestora, chiar si pe autostrada. Preturile incep de la 59 de lei pentru vehicule sub 1000 de kilograme, la care se adauga 1.5 lei/km pentru transport intre orase. Timpul de raspuns este scurt, de ordinul minutelor, in majoritatea cazurilor.

Leave a Reply