AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum se procedeaza cand pacientul are nevoie de extractii dentare?

In momentul in care situatia dentara nu este deloc prea incurajatoare, este nevoie de interventia unui medic dentist care sa analizeze starea in care se afla dintele si sa ofere o solutie potrivita pentru acesta. Din pacate, nu putine sunt cazurile in care se recurge la procesul de extractii dentare, din cauza faptului ca dintii nu au mai putut face fata cariilor sau inflamatiilor. Cu toate astea, este un procedeu necesar, pentru ca altfel inflamatia sau caria se poate extinde si catre dintii sanatosi.

Cand este nevoie de extractii dentare?

Cu toate ca termenul de extractie a dintilor poate parea radical, in realitate poate fi o procedura chiar benefica si de care este nevoie pentru a se ameliora situatia dentara. Momentele in care este neaparata nevoie sa se recurga la aceasta procedura sunt:

  • cand pacientul sufera de o boala parodontala care este intr-un stadiu destul de avansat;

  • cand dintele sau maseaua capata un grad ridicat de mobilitate;

  • cand prezenta dintelui creeaza formarea unei infectii indreptate catre nivelul osului, existand riscul de a afecta si dintii sanatosi;

  • cand pacientul respectiv se confrunta cu dinti inclusi (la fel ca in cazul maselei de minte), existand riscul ca, din cauza acestora, sa se formeze infectii;

  • cand pacientul a lasat cariile netratate sa se extinda pana la baza dintelui, catre nerv;

  • cand pacientul se confrunta cu o fracturare a dintilor;

  • cand dintele de lapte blocheaza dezvoltarea naturala si armonioasa a dintilor permanenti.

Persoanele, care sunt in cautarea unui consult specialist dentar, pot sa apeleze cu incredere la PlazaDent.ro, un cabinet stomatologic care se ocupa de mai multe proceduri si interventii dentare: detartraj, implantologie, chirurgie, ortodontie, parodontologie, pedodontie, estetica dentara, protetica dentara.

Extractii dentare | stomatologie din sector 6 | PlazaDent.ro

Extractii dentare

Importanta pe care o are un consult stomatologic realizat la timpul potrivit

Este recomandat sa se mearga regulat la medicul dentist pentru a se verifica in mod constant care este starea dintilor si daca exista riscul de aparitie a unor afectiuni dentare. Clinica de stomatologie din sector 6, Plaza Dent, este un loc potrivit la care orice pacient poate sa apeleze in momentul in care sesizeaza prezenta unor nereguli in structura sa dentara sau gingivala.

Leave a Reply