AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum se realizeaza o comanda de tort online?

Indiferent despre ce tip de eveniment este vorba, tortul reprezinta un moment important in desfasurarea acestuia. Prin urmare, alegerea acestui dulce printr-o comanda de tort online de la eTorturi poate contribui la o usurare a procesului de organizare datorita rapiditatii si modului facil de comandare.

Apeland la aceasta metoda de a realiza torturi la comanda, organizatorul poate face economie de timp valoros, pe care il poate petrece cu familia sau pentru a pune la punct alte detalii legate de petrecere sau eveniment.

Comanda de tort online | torturi la comanda | eTorturi.ro

comanda de tort online

Cu toate ca alegerea tortului cel mai potrivit pentru petrecere poate fi o misiune foarte complicata, iar daca alegere se face online, intervin teama si neincrederea ca acesta va fi gata la timp si ca va respecta indicatiile oferite. De aceea, este recomandat sa se tina cont de urmatorii pasi:

  • Informatiile oferite cofetarului trebuie sa fie cat mai multe si utile

Primele informatii despre care trebuie sa stie cofetarul sunt numarul de persoane care vor participa la eveniment, data, ora si locul unde va avea loc acesta. La fel de importante sunt si compozitia dorita si aromele pe care se doreste a le avea tortul, precum si tema petrecerii, importanta pentru modul in care acesta va fie decorat.

  • Setarea unui buget realist

Torturile realizate in cofetarii, mai ales cele la comanda, sunt lucrate manual si cu ingrediente de calitate. Prin urmare si pretul este unul mai ridicat, insa care reflecta calitatea. In plus, pretul pentru un tort difera in functie de mai multi factori, cum ar fi dimensiunea, compozitia sau decorul. De asemenea, ar fi buna o documentare inainte de a face comanda pentru ca pretul final al acesteia sa nu fie o surpriza neplacuta.

  • Comunicarea este foarte importanta

Clientul trebuie sa transmita foarte clar cofetarului ce asteptari are, dar ar trebui sa inteleaga si argumentele acestuia cand asteptarile sunt unele nerealiste, spre exemplu fiind aproape imposibile de realizat un tort pentru 20 de invitati de pe o zi pe alta.

Clientii eTorturi.ro pot beneficia de consiliere din partea unui designer atunci cand se hotarasc sa dea comanda de tort pentru evenimentul special din viata lor.

Leave a Reply