AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cum sunt calculate tarifele pentru tractari auto

Inainte de a apela la serviciile unei firme de tractari auto, soferii trebuie sa stie foarte clar care sunt tarifele pe care le vor avea de achitat. De exemplu, pe site-ul companiei alotractari.ro, preturile sunt transparente, vizibile pentru oricine este interesat de serviciile pe care specialistii tractari auto le pot oferi. Conducatorii auto trebuie sa fie foarte bine informati, astfel incat atunci cand primesc factura sa stie exact ce platesc.

Preturi practicate in Bucuresti

Soferii care au probleme cu masinile personale in Bucuresti si doresc sa lase totul pe mana unor specialisti in domeniu trebuie sa stie ca pentru tractare vor plati tarife in functie de categoria din care fac parte autoturismele. De exemplu, pentru tractarea unei masini care cantareste intre 800 si 1000 de kilograme, pretul este de 89 de lei.

Mai apoi, pentru autoturismele care se incadreaza in categoria 1001-1500 de kilograme, pretul este de 120 de lei, atata vreme cat tractarea de realizeaza pe raza Capitalei. Nu in ultimul rand, pentru masinile care sunt mai mari de 1501 kilograme si ajung pana la 3000 de kilograme, tariful poate fi cuprins intre 150 si 250 de lei, fara a fi luata in calcul distanta parcursa in Bucuresti.

Mai mult, daca specialistii sunt nevoiti sa stationeze o ora pentru a se ocupa de reparatii, tariful per ora poate varia intre 30 si 50 de lei, in functie de timpul in care autoplatforma este imobilizata.

Tarife practicate pentru tractari in tara

In ceea ce priveste soferii care au nevoie de asistenta rutiera in tara, ei trebuie sa achite preturi in functie de numarul de kilometri parcursi de catre autoplatforme. De exemplu, pentru autoturismele de pana in 1000 de kilograme, soferii trebuie sa plateasca 1,5 lei per kilometru. Cu cat greutatea masinilor este mai mare, cu atat preturile cresc, putandu-se ajunge la putin peste 2,5 lei per kilometru pentru autoturismele care au mai mult de 2001 kilograme. In cazul in care masinile au mai mult de 2 tone, acest aspect trebuie mentionat reprezentatilor companiei de tractari inca de la inceput, pentru ca acestia sa stie cu ce tip de platforma trebuie sa intervina.

Tractari auto | asistenta rutiera | alotractari.ro

asistenta rutiera

Servicii adiacente

Pe langa posibilitatea de a tracta diferite tipuri de masini, specialistii in domeniul tractarilor dispun de cunostintele necesare pentru a se ocupa de diferite tipuri de probleme tehnice. De exemplu, pot realiza pe loc schimbarea unei anvelope sau pot alimenta bateria. De asemenea, specialistii se pot ocupa si de deblocarea portierelor, dar si de deszapezirea drumurilor pentru soferii care raman blocati. Preturile pentru aceste servicii sunt si ele afisate pe site-ul anterior mentionat.

Leave a Reply