AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

“Cumpar carti de orice fel” – anuntul care atrage rapid atentia pe internet

Persoanele care petrec mult timp pe internet si dau de anuntul “cumpar carti de orice fel” se intreaba instant despre ce este vorba. Vor fi surprinsi sa afle ca anuntul ofera exact ceea ce insinueaza, si anume posibilitatea de a vinde orice carte din biblioteca.

Ce carti se incadreaza in cererea “cumpar carti de orice fel”?

Exact asa cum ar putea banui oricine citeste acest anunt, orice fel de carte poate fi vanduta catre anticariatele care ofera aceasta oportunitate. Nu numai ca se pot vinde carti din orice domeniu, ci se pot vinde carti indiferent de vechimea acestora. Noi sau vechi, titlurile pot apartine unei diversitati de domenii, printre care:

  • literatura;
  • limbi straine;
  • psihologie si dezvoltare personala;
  • istorie;
  • stiinte exacte;
  • religie;
  • astronomie.

Cumpar carti de orice fel | Cumpar carti in regim anticariat | CumparCarti.ro

cumpar carti de orice fel

Carti care apartin acestor domenii, precum si altora, pot fi vandute foarte rapid prin accesarea anunturilor “cumpar carti in regim anticariat”. Mai mult de atat, pe langa posibilitatea de a vinde orice tip de carte, se poate vinde in orice cantitate. Asadar, optiunea de a vinde la anticariat este avantajoasa atat pentru un student care vrea sa vanda cateva carti, cat si pentru o firma care vrea sa lichideze o biblioteca intreaga.

Cum se evalueaza cartile si cum se primesc banii?

Mai departe, proprietarii de carti se intreaba cum se desfasoara intregul proces de vanzare, de la ridicarea cartilor la plata acestora. Daca aleg un anticariat cu experienta in aceasta activitate, asa cum este CumparCarti.ro, totul este foarte simplu de la bun inceput. E nevoie doar de efectuarea unui apel catre achizitori, care ulterior se ocupa de tot.

Acestia se deplaseaza in cel mai scurt timp la domiciliul vanzatorului si evalueaza cartile pe loc, in mod gratuit. Nici transportul nu este taxat. Dupa acest pas, se stabileste un pret avantajos in functie de numarul de carti, iar plata se face cash, pe loc. Nu mai e nevoie de transferuri bancare, care ar dura zile intregi, ceea ce reprezinta un dezavantaj pentru cei care vor sa isi vanda cartile rapid.

Leave a Reply