AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cumparam carti mai vechi de la cititori responsabili si care le-au pastrat bine

Anuntul cumparam carti este poate cel mai asteptat anunt de catre proprietarii care detin zeci, sute, chiar mii de volume mai noi sau mai vechi si pe care doresc sa le vanda in conditii decente, la un pret bun. Conditia este ca toate volumele care sunt propuse spre achizitionare sa fie bine intretinute, sa nu fie rupte, patate, sa aiba copertile intregi, sa nu aiba insemnari si sublinieri care sa deranjeze cititorul si sa merite sa fie cumparate, pentru ca mai apoi sa fie reconditionate si repuse in vanzare.

Cumparam carti bine intretinute la un pret bun, cu banii cash, oferiti pe loc

Anuntul cumpar carti la kg aduce multa bucurie in sufletul celor care cauta un grup de profesionisti care se deplaseaza la domiciliul clientilor pentru a le oferi acestora tot sprijinul necesar astfel incat sa isi elibereze biblioteca de cartile vechi pe care nu le mai rasfoiesc.

Pentru ca proprietarii cartilor sa primeasca un pret foarte bun pe volumele pe care le au in biblioteca, este foarte important ca acestia sa se asigure ca volumele sunt foarte bine intretinute, ca nu au foi rupte, foarte indoite sau lipsa, ca nu au insemnari deranjante sau desene care ar putea sa ii supere pe cititori.

De asemenea, cartile care au autograful autorului vor primi automat un pret mult mai bun decat cartile care nu au autograf, aceasta optiune cantareste foarte mult in ochii cititorilor, mai ales a celor care se declara adevarati fani ai unui autor.

Cumparam carti | Cumpar carti la kg | CumparCarti.ro

cumparam carti

Fara doar si poate, pentru a obtine un pret bun, este foarte important ca proprietarii sa aiba mai multe volume spre vanzare, cel putin 100 de carti sunt recomandate sa fi prezentate specialistilor in CumparCarti.ro. Cu cat numarul de volume este mai mare, cu atat pretul obtinut va fi mai bun.

Gradul de implicare al vanzatorilor de carti este minim. Acestia trebuie doar sa dea un telefon sau sa completeze datele personale pe site si sa astepte sa fie sunati de catre specialisti. In timpul conversatiei telefonice se stabileste si o data si o ora in care specialisti pot vizita clientii, le pot face evaluarea si oferta de pret. Pretul obtinut va fi cel corect, evaluarea va fi gratuita, specialistii se deplaseza rapid la clienti acasa, iar acestia nu trebuie sa depuna niciun efort pentru a-si vinde volumele.

Leave a Reply