AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

De ce este recomandat se te vopsesi la un salon de infrumusetare si nu acasa?

Desi vopsirea parului acasa pare simpla si o solutie mult mai ieftina decat intr-un salon de infrumusetare din sector 1, realitatea este ca diferenta consta in rezultate. Vopsitul acasa presupune economie de timp si de bani, dar produsele din salon sunt profesionale si dureaza mai mult, dau stralucire parului. In plus, specialistii cunosc tehnici de vopsire precum Balayage sau Ombre, dar si modalitati de suvitare a parului, care sa puna in evidenta anumite trasaturi fizice ale clientelor.

Argumente in favoarea vopsirii parului intr-un salon de infrumusetare

A vopsi parul acasa este echivalent cu a tunde parul in confortul baii personale, in speranta ca rezultatele vor fi spectaculoase si ca nimeni nu va observa diferenta dintre tunsoarea la salon si cea facuta stangaci la domiciliu. Asadar, daca reprezentantele sexului frumos nici nu ar lua in calcul varianta tunderii parului la domiciliu, de ce s-ar gandi sa se vopseasca singure acasa?

Ambele proceduri necesita atentie si experienta, iar aplicarea gresita a vopselei sau lasarea produselor o perioada mai mare decat este necesar pe scalp, poate provoca aparitia unor probleme la nivelul pielii capului, dar si o culoare mult mai deschisa sau mai inchisa decat cea dorita.

Salon de infrumusetare din sector 1 | Salon de coafura din sector 1 | SalonExtensii.ro

salon de infrumusetare din sector 1

Argumentele in favoarea vopsirii parului la un salon de coafura din sector 1 includ:

  • Expertiza – experienta specialistilor in infrumusetare isi spune cuvantul, iar femeile isi pot lasa cu incredere podoaba capilara pe mainile unui expert care lucreaza zi de zi cu o paleta de culori;
  • Calitatea produselor folosite – in orice salon de infrumusetare se folosește numai vopsea de buna calitate si produse profesionale care rezista mult mai timp si care nu afecteaza firul de par;
  • Minimizarea riscului de a afecta firul de par – specialistii SalonExtensii.ro sustin ca vopsitul la salon minimizeaza riscul arderii sau deteriorarii firului de par, chiar si in cazul celor mai drastice schimbari pentru care opteaza clientele, precum decolorarea completa a parului.
  • Diagnosticarea parului – specialistii care lucreaza la un salon de infrumusetare pot pune un “diagnostic” clar al firului de par, pot ajuta clientele sa faca alegerea potrivita pentru culoarea aleasa, in functie de culoarea naturala a firului de par, de starea parului si elasticitatea acestia, de grosimea si densitatea firului si de textura parului.

Leave a Reply