AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

De ce merita sa vizitezi Coasta de Azur?

Una dintre cele mai interesante si ravnite locuri pentru turisti este Coasta de Azur, una dintre urmatoarele destinatii de vacanta pentru amatorii de plaje spectaculoase, valuri turcoaz, strazi colorate si opulenta. Coasta de Azur are peisaje aristocratice si cu adevarat memorabile pentru cei care vor sa isi petreaca macar un week-end in Riviera Franceza.

Unul dintre orasele demne de vizitat, cu iesire la mare, sinonim cu vacanta, soarele si relaxarea este Nisa. Aici turistii vin nu numai pentru apa azurie si plaja, pentru restaurantele cu pretentii, ci si in alte scopuri.

Ce poti face in Nisa?

Turistii matinali, care doresc sa faca o plimbare pana la ora cand pot iesi la plaja, pot lua in calcul o repriza de jogging sau o plimbare la pas pe Promenade des Anglais, apoi pe Quai des Etats-Units. Turistii pot ajunge pana la cel mai inalt punct al Nisei, unde privelistea este superba, locul cel mai la inaltime, Colline du Chateau, pe care, bineinteles, nu se afla niciun castel.

De asemenea, turistii pot vizita piata de flori Cours Saleya, unde acestia pot gasi si fructe, legume, o selectie de bunuri ale negustorilor orasului. La orele amizeii, urmeaza pentru turisti o binemeritata repriza de plaja, iar turistii care ajung in Nisa au de unde alege. Conform placutelor informative, in Nisa ar exista nu mai putin de 25 de plaje publice si private.

Cu siguranta ca turistii vor alege plajele private, care sunt ingradite, care au bar, restaurant, sezlonguri, umbrelute de plaja si tot ceea ce este necesar pentru un bronz perfect si relaxare totala. Plajele publice nu sunt ingradite, sunt destul de ingrijite, insa nu exista restaurante si nici baruri, doar dusuri, cosuri de gunoi si pleduri puse de turisti pentru a se bronza.

Turistii care doresc si o experienta culturala odata ajunsi in Nisa, pot vizita Muzeul de Arta Contemporana, Muzeul Marc Chagall si Matisse. Turistii nu trebuie sa rateze nici turul pe mare cu vaporasul pana in golful Villefrance-sur-Mer.

Leave a Reply