AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

De ce sa alegi cadrul de mers in locul carjelor?

Exista cazuri in care oamenii au nevoie de sprijin pentru a se deplasa dintr-un loc in altul, iar aceste situatii pot aparea, de multe ori, din neatentie care duce la accidentare. Carjele sunt cel mai la indemana instrument, doar ca acest lucru nu inseamna ca sunt mereu si solutia cea mai potrivita pentru o persoana accidentata.

De aceea, o varianta care ar putea fi mai folositoare este un cadru de mers. Acest dispozitiv este potrivit atat pentru oamenii care au imbatranit si nu mai aceeasi mobilitate din tinerete, cat si pentru cei care se recupereaza dupa o situatie mai putin placuta.

Exista doar un singur tip de cadru de mers pe piata?

Fiecare model o sa vina cu un alt set de caracteristici, asa ca nu se poate vorbi de un cadru care o sa se potriveasca la fel de bine pentru toata lumea. Se poate vorbi de cadru pliabil, cu roti, pentru adulti sau pentru copii. Aproximativ 65% din greutatea pacientului care foloseste cadrul de mers o sa fie transferata in brate, asa ca reprezinta o varianta mai comoda decat carjele.

Pe MagazinulOrtopedic.ro, exista diverse modele de cadre, al caror scop este sa satisfaca nevoile celor care le utilizeaza. Clientii care planuiesc sa achizitioneze un produs din gama trebuie sa fie atenti atat la dimensiuni, cat si la capacitatea de greutate, deoarece pacientul nu ar trebui sa resimta disconfort atunci cand il foloseste.

Cadru de mers | cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

Cadru de mers

Cadru de mers cu roti sau fara – de ce ai nevoie?

In functie de nivelul de mobilitate al fiecaruia, este posibil ca un cadru ortopedic cu roti sa fie mai potrivit pentru unii pacienti. Un astfel de model se poate utiliza atat in varianta fixa, cat si in varianta pasitoare, iar cele doua roti frontale se pot comuta intre ele.

Prin urmare, dispozitivul potrivit pentru un pacient depinde foarte mult de situatia in care se afla persoana respectiva. Daca problema nu este una grava si se va fi remediata curand, atunci carjele ortopedice sunt mai mult decat potrivite, iar daca nu, exista dispozitive precum cadrul de mers.

Leave a Reply