AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

De ce sa raspunzi la anunturi de tip „cumpar carti in regim anticariat”?

Cei care considera ca au prea multe carti in biblioteca si nu le mai folosesc raspund des la anunturile de tip „cumpar carti in regim anticariat”. Optand pentru aceasta varianta, biblioteca se va elibera de carti vechi, nefolositoare, putand astfel sa se achizitioneze carti noi. Anticariatele ofera preturi foarte bune, mai ales daca este vorba de carti valoroase.

Optand pentru varianta cu anticariatul, spatiul din biblioteca va fi mult mai aerisit. Vor putea fi achizitionate carti noi, ce se doresc a fi citite. Sau, daca se renunta de tot la biblioteca, se poate amenaja un loc pentru relaxare sau poate un spatiu de joaca pentru cei mici.

„Cumpar carti in regim anticariat” – In ce consta procesul?

In ceea ce priveste procesul de vanzare al cartilor catre un anticariat, acesta este unul foarte simplu. Proprietarii ce doresc sa isi elibereze biblioteca, pot cauta pe Google „anticariat care cumpara carti” si vor gasi cea mai buna optiune.

Anticariatul CumparCarti.ro. isi mareste stocul de carti achizitionand pe saptamana o cantitate destul de mare de carti de la diversi proprietari, edituri si tipologii. Preturile oferite de acest anticariat sunt foarte bune, mai ales daca volumele de carti sunt in stare buna.

Cumpar carti in regim anticariat | anticariat care cumpara carti | CumparCarti.ro

cumpar carti in regim anticariat

Procesul consta in venirea echipei de evaluatori la domiciliul proprietarului pentru analizarea cartilor oferite spre vanzare. Proprietarul va primi o suma de bani destul de mare daca volumele de carti se afla intr-o stare buna. Daca sunt neingrijite, suma va fi mai mica. De aceea este foarte important ca proprietarul sa isi ingrijeasca cartile din biblioteca.

Pentru mai mult spatiu in casa, proprietarii raspund la anunturile de tip „cumpar carti in regim anticariat”!

Cei ce isi doresc sa adopte stilul minimalist in locuinta lor, trebuie sa renunte la cateva piese de mobilier. Daca biblioteca este prea aglomerata cu carti vechi, care nu mai sunt folosite, atunci cea mai buna solutie este raspunsul la anunturile anticariatelor, care isi doresc sa achizitioneze cat mai multe carti. Stilul minimalist presupune o biblioteca aerisita si nu una aglomerata.

Leave a Reply