AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

De ce trebuie sa poarte doctorii bonete chirurgicale?

Spitalele sunt, de regula, locurile in care ajung persoane bolnave, aflate in cautarea unui tratament adecvat pentru afectiunile de care sufera. Zi de zi medicii intra in contact cu diferiti pacienti: unii dintre acestia au boli contagioase, iar altii au boli care nu se transmit prin respiratie sau atingere. Cert este ca doctorii au nevoie sa se protejeze de toate bacteriile cu care intra in contact. Asadar, au fost inventate bonete chirurgicale.

  • Mod de protejare impotriva bacteriilor

In primul rand, accesoriile medicale au rolul de a proteja doctorii de bacteriile cu care intra in contact zi de zi, indiferent de cat de mult ar fi atenti la igiena proprie.

  • Protectie in sala de operatie

Bandanele sunt prevazute cu o banda frontala absorbanta extrem de practica mai ales in sala de operatie, cand medicii trebuie sa se concentreze foarte mult. Folosind un astfel de accesoriu, ei nu mai trebuie sa-si faca griji in privinta transpiratiei, pe care nimeni nu o poate controla. In general, doctorii sunt pusi de nenumarate ori in fata unor situatii complicate, insa trebuie sa-si pastreze calmul si concentrarea, orice ar fi.

  • Materiale speciale

Bandanele sunt realizate din materiale foarte rezistente, avand proprietati deosebite pentru un cadru medical. Asadar, doctorii trebuie sa le poarte, mai ales in timpul vizitelor la pacienti sau in sala de operatie.

  • Protejarea celor dragi

Avand grija de ei insisi, doctorii ii protejeaza totodata pe cei dragi. Unele boli se transmit foarte usor, daca medicii nu au grija. Pe langa halate medicale, specialistii trebuie sa poarte bandane la locul de munca, pentru a se pune la adapost de bacteriile care i-ar putea altfel afecta.

  • Preturi accesibile

Pe site-ul https://doctoriq.ro exista bandane la preturi accesibile oricui. Aceste obiecte pot fi achizitionate pentru doar cateva zeci de lei si, avand in vedere lista de beneficii pe care le ofera persoanelor care le poarta, reprezinta o investitie excelenta! In plus, pe site exista diferite modele. Unele dintre ele sunt colorate, oferind medicilor care le folosesc o stare de bine.

Leave a Reply