AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

De la alb la colorat – uniforme medicale pentru toate gusturile

Un semn primar al egalitatii intre lucratorii din aceeasi unitate, uniforma, poate avea si alte semnificatii. Purtarea unei uniforme poate fi un standard de siguranta pentru profesionistii din domeniul constructiilor sau pentru pompieri, la fel cum se intampla si in sectorul medical. Un echipament acceptat intr-o anumita unitate de lucru da angajatilor un sentiment de apartenenta, lucru pe care toata lumea trebuie sa-l simta pentru a-si exercita munca .

Halatele cadrelor medicale au fost intotdeauna reprezentate de culoarea alba. Un simbol al curateniei, transparentei si igienei, albul indeplineste perfect cerintele cerute in lumea medicala. Albul incurajeaza purtatorul sa curete produsul cat mai des posibil. Intr-un cadru spitalicesc, uniformele medicale sunt purtate, in special, din motive de igiena. Acestea trebuie curatate si sterilizate dupa fiecare utilizare. In zilele noastre, cadrele medicale au ocazia de a inlocui albul obisnuit cu un halat medical colorat. Producatorii din domeniu au proiectat produse calitative si utile, in diverse culori si modele, pe gustul tuturor.

Odata cu tehnologizarea tuturor domeniilor vietii, acestea au patruns si in mediul medical, iar echipamentele cadrelor medicale au fost intens imbunatatite sub actiunea noilor tehnologii. Se incearca pe cat posibil tratarea tesaturii textile astfel incat sa se obtine un mediu total neprietenos cu microorganismele ce s-ar putea dezvolta si transmite. Prin purtarea uniformelor antibacteriene, atat cadrul medical, cat si pacientul si persoanele din afara cabinetului sau spitalului sunt protejate de contaminare. Lucratorii din domeniul sanatatii sunt constienti de acest aspect si sunt dispusi sa investeasca in astfel de produse, tocmai pentru ca ofera o protectie reala. Materialele cu proprietati antibacteriene sunt cea mai buna masura de protectie, pe langa igiena corespunzatoare si toate metodele de preventie aferente. Disponibile si cadrelor medicale din Romania prin magazinul DoctorIQ, uniforme medicale Cherokee, Happy Code, HeartSoul, Dickies si altele, imbunatatite prin tehnilogia Certainty si Certainty Plus, sunt o adevarata bariera impotriva transmiterii microbilor in mediile medicale. Proprietatile antimicrobiene ale acestor produse dau tonul unor servicii de calitate desfasurate la standarde inalte.  

Detalii gasiti accesand doctoriq.ro.

Leave a Reply