AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

De unde cumperi cele mai bune imprimante second hand?

Din pacate, nu toata lumea are bani sa investeasca in produse IT si periferice noi, de aceea este foarte multi oameni opteaza pentru imprimante second hand pentru activitatile zilnice atat pe plan personal, cat si profesional. Imprimanta nu este un dispozitiv foarte scump, nici daca este cumparat nou, insa dotarea unei companii cu mai multe imprimante poate reprezenta o gaura semnificativa in bugetul acesteia.

O imprimanta second hand se alege atat pentru nevoile personale, cat si pentru cele profesionale. Aflandu-se in secolul vitezei, cumparatorii trebuie sa tina cont de unele specificatii ale imprimantelor la mana a doua pentru a se asigura ca fac cea mai buna alegere si ca pot scoate fise alb-negru sau color in ritmul dorit, in parametrii normali, fie ca este nevoie de printare continua sau numai din cand in cand.

Valoarea unei imprimante second hand si cele mai importante caracteristici

Toata lumea a auzit de posibilitatea de a cumpara imprimante second hand, insa putini stiu de unde pot sa faca aeasta achizitie. Inainte de a investi intr-un produs, cumparatorii trebuie sa ii cunoasca adevarata valoare, iar imprimantele la mana a doua vin la pachet cu servicii noi si categorii de imprimare deosebite, precum imprimante matriceale, cu laser sau cu jet de cerneala si imprimante termice.

Un aspect important de luat in calcul in alegerea unei imprimante la mana a doua este rezolutia de printare pe care o ofera aceasta. Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat imaginea si calitatea imaginii printate este mai buna. O imprimanta la mana a doua poate sa ofere o claritate impresionanta a imaginilor printate, iar viteza de printare este un alt criteriu important dupa care cumparatorii trebuie sa se ghideze.

Imprimante second hand | It-sh.ro

imprimante second hand

Cei care lucreaza intr-o companie cu mai multi colegi, trebuie sa isi maximieze bine timpul. De aceea, este bine ca potentialii cumparatori sa achizitioneze o imprimanta care sa mearga foarte repede, in functie de fluxul cu are vor folosi acest dispozitiv, pentru ca, in functie de volumul de care au nevoie, utilizatorii vor sti daca au nevoie de o imprimanta cu o viteza de imprimare mare sau mica. Viteza imprimantei este data de numarul de pagini care se tiparesc pe minut.

Nu in ultimul rand, in alegerea imprimantei second hand este foarte important si pretul. Acesta este de regula foarte mic, iar conditiile de achizitionare si de livrare din cadrul companiei It-sh.ro sunt foarte bune.

Leave a Reply