AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Descopera Timisoara cu o masina inchiriata in sistem rent a car

Ce poate fi mai frumos decat a descoperi unul dintre cele mai frumoase orase din tara cu o masina la dispozitie, inchiriata in sistem rent a car din Timisoara, de la firma WLC Rent A Car?

Turistii din tara si cei ce sosesc cu avionul din strainatate pot inchiria o masina pe placul lor chiar din aeroportul din Timisoara. Compania TimisoaraRentaCar.ro functioneaza de peste 10 ani in acest domeniu si poate propune turistilor masini de orice tip, care sa se incadreze in bugetul lor.

Chiar daca nu vor ajunge cu avionul in oras, reprezentantii companiei pot livra masina rezervata in orice alta zona din oras.

Ce pot vizita turistii avand la dispozitie serviciile rent a car din Timisoara?

Timisoara este un oras imbogatit cu o istorie si o cultura foarte atractive. Cafenelele si restaurantele din centrul orasului sunt pline de viata si atrag tinerii zi de zi pentru timpul de calitate pe care il pot petrece. Orice roman, dar si strainii care viziteaza tara, ar trebui sa ajunga macar o data in acest oras ce are o vibratie aparte.

In 1884, Timisoara era primul oras din Europa Continentala si doar al doilea in lume, dupa New York, ce a dispus de iluminat public electric. In continuare, in 1869 in Timisoara circula primul tramvai tras de cai din Romania. Acestea sunt doar doua dintre evenimentele din vestul tarii, care au impresionat si inca o fac, atragand an de an multi turisti.

Este unul dintre cele mai populate orase din tara si are o bogatie culturala extraordinara. Luand in considerare ca turistii au la dispozitie o masina inchiriata, ei pot vizita o multime de obiective turistice in doar cateva zile petrecute aici. Printre acestea, se numara:

Rent a car din Timisoara | Inchirieri auto din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

rent a car din Timisoara

  • Palatul Episcopiei Sarbe;
  • Castelul Huniade;
  • Piata Unirii;
  • Muzeul de Arta;
  • Muzeul Banatului;
  • Opera.

Descoperind Timisoara, turistii isi pot da seama cu usurinta ca orasul are o arhitectura aparte. O cladire reprezentativa este Catedrala Mitropolitana, cu cele 11 turnuri si 7 clopote, o cupola construita in stil moldovenesc si arcade laterale in stil bizantin. In design-ul podelelor cu mozaic se regasesc motive specifice Banatului.

Toate acestea, precum si alte atractii ale orasului pot fi vizitate petrecand cateva zile in oras. Pentru confort, precum si pentru a nu depinde de programul mijloacelor de transport public, serviciile de inchirieri auto din Timisoara sunt solutia. Site-ul Timisoararentacar.ro pune la dispozitie o sectiune de rezervari masini online, ce se poate face in doar 2-3 minute.

Leave a Reply