AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Diferenta intre substantele de albire

Discromia dentara este cea care, trimite tot mai multi pacienti cabinetelor stomatologice. Oamenii sunt preocupati de aspectul zambetului lor de aceea apeleaza la albirea dintilor. Este o procedura minim invaziva si cu efecte imediate, astfel incat pacientii se pot bucura in timp record de un nou aspect, mai alb, mai stralucitor.

Pentru procedura de albire dentara se folosesc, in principal, trei substante: peroxid de hidrogen, peroxid de carbamida si perborat de sodiu. Toate produsele pentru albirea profesionala a dintilor contin peroxid de hidrogen sau peroxid de carbanima, care este agentul de albire si indepartare a petelor.

Peroxidul de hidrogen se descompune mai repede decat peroxidul de carbamina, ceea ce inseamna ca elibereaza cea mai mare parte a puterii sale de albire in 30-60 de minute. Dimpotriva, peroxidul de carbamina elibereaza aproximativ 50% din puterea de albire in primele doua ore si poate ramane activ pana la sase ore.

Peroxidul de hidrogen si peroxidul de carbamida au produs rezultate la fel de stralucite. Cu toate acestea, exista o diferenta semnificativa in sensibilitatea utilizarii peroxidului de hidrogen in comparatie cu produsul pe baza de peroxid de carbamina.

Peroxidul de hidrogen trebuie utilizat numai intr-un mediu controlat, sub supraveghere stomatologica din cauza iritatiei externe a gingiei si a hipersensibilitatii dintilor. Peroxidul de carbamina poate fi utilizat la domiciliu, fara supraveghere specializata, recomandandu-se mai intai consultarea medicului dentist.

Pentru efectele dorite este foarte importanta concentratia produselor. Aceasta este data de procentul agentului de albire din substanta de peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamina. Concentratia gelului poate varia de la 6% pana la 44%. Cu toate acestea, nu se recomanda utilizarea la domiciliu a unei substantei de albire (peroxid de carbamina) daca are o concentratie mai mare de 22%. Indiferent de concentratie, toate petele de pe dinti vor fi eliminate in timp.

La clinica stomatologica Velvet Dental, efectul de albire este intotdeauna apreciat pentru ca echipa foloseste gel proaspat, pentru ca achizitiile se fac la intervale de 6 saptamani. Durata maxima de depozitare fiind de 1 an la temperatura camerei si 2 ani daca este inghetat. Accesati pagina web a clinicii velvetdental.ro si studiati oferta serviciilor si a preturilor si cu siguranta va veti dori sa zambiti mai mult.

Leave a Reply