AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Diferentele dintre laptopuri refurbished, resigilate si produse SH

In ultimul timp, din ce in ce mai multe persoane cauta laptopuri refurbished pentru a-si dota biroul ce reprezinta afacerea lor sau pentru biroul de acasa. Un laptop nou reprezinta o investitie foarte mare pentru aceasta perioada in care criza economica isi face din ce in ce mai des simtita aparitia.

Sunt si persoane care opteaza pentru produse resigilate sau second hand, in functie de necesitatile pe care le au si de pretentiile pe care trebuie sa le intruneasca aceste dispozitive, sustin specialistii Calculator-Ieftin.ro. Exista diferente clare intre aceste tipuri de produse, iar echipamentele IT profesionale sunt cele care se incadreaza in pretentiile si in preferintele clientilor.

Ce caracteristici au laptopuri refurbished, resigilate si second hand?

In primul rand, cumparatorii trebuie sa inteleaga aceste concepte pentru a sti in ce trebuie sa investeasca. Laptopurile refurbished sunt produse IT care sunt respinse de catre clienti in perioada in care pot returna un produs nou, conform legislatiei in vigoare. Aceste produse ar trebui retrase de la vanzare sau cel putin nu mai pot fi vandute sub titlul de produs nou. Asa apar laptopurile resigilate, mult mai ieftine decat cele noi, fara defecte majore sau fara defecte de niciun fel.

Laptopurile refurbished, pe de alta parte, sunt echipamentele IT profesionale care au trecut printr-un sistem de selectie, testare si ambalare conform celor mai inalte standarde tehnice. Aceste produse sunt comercializate in conditii de garantie superioara celor second hand. Avantajul major pe care il ofera aceste produse este lagat de pretul mic si de faptul ca sunt de buna calitate, eficiente si fara urme vizibile de folosire.

Laptopuri SH | Laptopuri refurbished | Calculator-Ieftin.ro

laptopuri SH

Mai exista o categorie de dispozitive IT, si anume aceea de laptopuri SH care sunt comercializate la cele mai mici preturi, insa vin si cu unele dezavantaje. In primul rand, laptopurile la mana a doua sunt folosite, sunt vechi dar inca functionale si prezinta atat probleme estetice, cat si mici probleme fuctionale, fiind perfecte pentru companiile mici si pentru birourile de la domiciliu.

Statisticile arata ca din ce in ce mai multi cumparatori, atat persoane fizice, cat si persoane juridice aleg sa investeasca in laptopuri si computere second hand sau refurbished pentru preturile mici, dar si pentru functiile moderne pe care le prezinta si pentru garantia pe care o primesc la achizitionare.

Leave a Reply