AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Diverse utilizari ale apei

Primele lucruri care va vin in minte atunci cand va ganditi la utilizarea apei este hidratarea, periajul dintilor, dusul si spalarea vaselor. De obicei, uitam de utilizarea indirecta a apei in vederea cresterii sau producerii obiectelor pe care le folosim. Iata cateva dintre cele mai surprinzatoare utilizari ale apei!

Pentru o singura doza de bere de 0.25 litri, este nevoie de o cantitate de apa de 74 de litri, ceea ce inseamna o imensitate. In tot procesul, de la samanta de hamei pana la sigiliul pus dozei, apa este vitala, iar in lipsa ei nu ne-am putea bucura de nicio alta bautura, nu doar de bere.

Apa este un mediu important in prelucrarea pieilor. Industria pielariei, cea a textila si cea producatoare de hartie sunt mari consumatoare de apa. Pentru a produce o singura pereche de pantofi se utilizeaza aproximativ 8000 de litri de apa.

In fabricile de productie se utilizeaza cantitati imense de apa, indiferent de produsul finit care va rezulta. Asadar, cand se construieste o masina noua, sunt necesari aproximativ 400.000 de litri de apa. De obicei, toate industriile in care materia prima este metalul, apa este indispensabila.

Deja se stie ca producerea de masini necesita apa, insa pentru ca orice masina sa functioneze, tot de apa are nevoie. Pentru fiecare litru de combustibil utilizabil este nevoie de sute de litri de apa in procesul de productie.

Exemplele in acest sens pot continua, insa cel mai important lucru de retinut este ca, apa in starea sa naturala nu ajuta prea mult industriile. Pentru a putea fi folosita, ea trebuie sa treaca prin diverse procese de purificare si tratare, astfel incat apa sa devina propice utilizarii. Echipa HidroInstal a inteles acest aspect si tocmai de aceea pune la dispozitie statii de tratare pentru apa, astfel incat totul sa functioneze conform specificatiilor activitatii.

Hidroinstal Water – solutii inteligente clorinare apa

Pe site-ul www.hidroinstal.ro puteti gasi diverse dispozitive de interventie asupra apei. Indiferent ca aveti nevoie de echipamente pentru demineralizare sau clorinare pentru apa, echipa HidroInstal va poate ajuta cu produse si sfaturi practice. Doar accesati site-ul propus si alegeti ce vi se potriveste, in functie de activitatea prestata!

Leave a Reply