AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Doua obiecte care iti usureaza curatenia de primavara

Produse teleshopping originale

Pentru multi dintre noi, curatenia de primavara, pe care o realizam inainte de marea sarbatoare de Paste reprezinta o adevarata corvoada si de aceea tot amanam sa ne apucam de ea si asteptam momentul potrivit pentru a ne mobiliza. Totusi, daca avem la dispozitie mijloacele necesare, munca noastra se va usura semnificativ, iar timpul acordat acestei activitati se va scurta considerabil. De aceea este bine sa stim care sunt ustensilele care ne vor ajuta la curatenie si care nu ar trebui sa lipseasca din nicio gospodarie, pentru ca ele sunt cele care ne fac viata mai usoara.

Mopul rotativ

Mopul clasic deja nu mai pare eficient in comparatie cu cel rotativ, care ofera avantajul unei curatenii foarte eficiente, pentru ca el functioneaza precum un magnet ce atrage murdaria, datorita materialului extrem de absorbant ce in acelasi timp protejeaza suprafetele pretioase, precum lemnul, marmura sau sticla. Pentru ca el atrage si cele mai mici particule, praful nu se va imprastia si va fi retinut de catre mop. Stoarcerea lui eficienta se datoreaza celor 2600 de rotatii pe minut pe care le face in momentul acestui proces, iar posibilitatea sa de rotire la 360 de grade il face extrem de eficient in toate zonele casei, putand fi folosit atat uscat cat si umed, pe orice tip de surpafete.

Matura cu aburi

Acest accesoriu inovator ne este de mare ajutor, pentru ca nu va mai fi nevoie sa folosesti intai aspiratorul si apoi mopul pe podele, ci vei inlocui totul cu aceasta matura cu aburi. In acest fel vei economisi mult timp, dar si bani, pentru ca nu va mai fi nevoie sa folosesti detergent costisitori si care sunt si daunatori pentru sanatate si mediu. Aburul ajuta la dezinfectarea suprafetelor, astfel incat se poate utiliza cu succes in baie si bucatarie, dar vei putea la fel de bine curata si geamurile, parchetul, covoarele si gresia, pentru o curatenie completa a intregii case.

Pe acestea le poti achizitiona de la Oferte Shop, un magazin online specializat in comercializarea de produse teleshopping originale, unde gasesti de la mop cu aburi oferte si pana la perii, maturi, aspiratoare si roboti de curatenie. Acceseaza site-ul oferteshop.ro si alege cele mai eficiente produse de curatenie.

Leave a Reply