AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Dragostea adevarata vs. Dragostea falsa

Pentru a gasi o persoana care poate oferi iubire adevarata, oamenii trebuie sa cunoasca acest termen la adevarata sa insemnatate. Pentru a atrage o astfel de persoana si pentru a o pastra alaturi, oamenii trebuie sa ofere dragoste autentica in schimb. Faptul ca stie sa distinga iubirea pura de cea falsa va oferi unui om intelepciune cu privire la modalitatea de a construi o relatie de lunga durata si de a le evita pe cele toxice. O asemenea intuitie il va tine departe de suferinta inutile din cauza unor sentimente pentru o persoana nepotrivita. Mai mult, il va impiedica sa raneasca neintentionat o persoana, pentru ca nu ofera dragostea potrivita ei/ lui.

Iubirea adevarata face sacrificii – cea falsa este doar o preocupare de sine

Iubirea adevarata face compromisuri, desi nu se neglijeaza pe sine. Este gata oricand sa faca sacrificii mari doar pentru a face pe cineva cu adevarat fericit. Pe de alta parte, iubirea falsa este egoista, intrucat se ingrijeste doar de sine.

Iubirea reala se bucura de adevar – cea falsa se ascunde in intunericul minciunii

Partenerii care se iubesc cu adevarat se bucura sa traiasca o viata cinstita si nu se simt confortabil cu minciunile. Ei isi indeparteaza indoielile si nesigurantele, deoarece isi demonstreaza intotdeauna onestitate si transparenta. Pe de alta parte, iubirea falsa gaseste placere in a minti.

Partenerii reali sunt blanzi – cei falsi sunt reci

Partenerii loiali au o inima mare. Sunt generosi, plini de compasiune si isi vor oferi iubire si grija. Pe de alta parte, partenerii falsi sunt reci, vor oferi doar suferinta si tratamente rele pe care oamenii ce le sunt alaturi nu le merita.

Rabdarea

Iubirea adevarata este rabdatoare, poate indura si ierta greselile si defectele. Va oferi in mod rezonabil sanse si va astepta pana cand oamenii isi vor repara greselile. Pe de alta parte, un partener toxic va judeca rapid si va pedepsi fara a asculta explicatii.

Implinire vs. un partener incomplet

Un partener real se va simti complet langa persoana iubita in fiecare clipa, deoarece va considera ca acum visele sale prind contur. Pe de alta parte, intr-o relatie toxica partenerii vor fi lacomi si nesatisfacuti. Intotdeauna vor sa aiba ceva mai mult, ceva diferit.

Leave a Reply