AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Eliminarea virusilor de pe calculatoare cu sistem de operare Windows ce folosesc monitoare SH

Din ce in ce mai multi utilizatori de calculatoare cu monitoare noi sau cu monitoare SH din oferta magazinului online IT-SH.ro se confrunta cel putin o data in viata cu virusarea acestora. Aproape ca nu exista utilizator care sa nu experimenteze un tip de infectie pe durata de viata a calculatorului, insa daca stiu cum sa gestioneze aceasta situatie, se poate elimina rapid si simplu virusul sau virusii de pe PC sau de pe laptop.

Cum sa elimini virusii de pe computerele cu monitoare SH?

Fie ca este vorba de calculatoare noi, calculatoare second hand sau refurbished, nu exista niciun dispozitiv care sa fie ferit de virusi. Virusii sunt prezenti peste tot pe internet, chiar si pe anumite dispozitive USB externe. Prezenta unui antivirus reprezinta prima si cea mai importanta metoda de a elimina virusii si potentialii virusi.

Este important de avut in vedere gasirea unui antivirus potrivit pentru ca nu toate programele functioneaza la inaltimea asteptarilor clientilor sau utilizatorilor. Unul din cele mai recomandate programe in acest sens este Norton antivirus si Norton Bootable recovery tool. Devirusarea unui laptop sau a unui computer se poate face si acasa, nu numai in cadrul unui service autorizat. Cel mai important este ca utilizatorii sa invete sa previna virusarea computerului.

Monitoare SH | Calculatoare second hand | It-Sh.ro

monitoare SH

Nu este suficienta cumpararea si downloadarea unui antivirus, ci si actualizarea acestuia. Protectia suplimentara cu un firewall este o idee foarte buna, insa cel mai simplu mod este achizitionarea unui soft de securitate. Cu toate acestea, este important ca utilizatorii sa aiba grija si sa nu deschida atasamentele din e-mail decat daca stiu de unde provin, sa verifice adresele URL pentru a se asigura ca site-ul pe care navigheaza nu este fals si nu va fura datele de conectare sau nu va insela pentru descarcarea unor programe malware.

Daca utilizatorii nu se descurca singuri cu devirusarea calculatorului sau laptopului, se recomanda sa apeleze la un service autorizat in acest sens, sa lase specialistii sa se ocupe de tot in locul lor si sa tina cont de metodele de preventie pe viitor.

Leave a Reply