AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Epilare definitiva cu laser

V-ati saturat de atata ras cu lama si nu mai suportati durerea provocata de ceara? Daca raspunsul este pozitiv, indepartarea parului cu laser poate fi cea mai buna optiune pentru dumneavoastra. Procedura de inlaturare a parului nedorit se realizeaza prin expunerea pileii la o lumina laser ce distruge foliculii de par. Aceasta implica utilizarea unor tratamente intensive cu lumina pulsata. Progresele tehnologice au facut posibil acest lucru, practica fiind testata mult timp inainte de a fi facuta comerciala.

Epilarea cu laser ar trebui luata in considerare daca sunteti in cautarea unei alternative permanente de indepartare a parului, alta decat ceara sau epilatorul, mai ales daca parul facial si de pe restul corpului va limiteaza la purtarea anumitor piese vestimentare.

Acesta este un tratament eficient pentru parul care creste sub piele, astfel incat pielea nu mai ramane iritata, cu umflaturi rosii cauzate de firele crescute inadecvat. In timpul tratamentului cu laser, toate firele de par sunt deseori distruse. De asemenea, laserul atinge chiar si firele in dezvoltare care nu pot fi vazute, reducand astfel cresterea ulterioara, lasand in urma o piele fina. Tratamentul nu este dureros si se potriveste mai multor tipuri de piele si par. Este convenabil pentru ca ofera mijloace rapide si blande de epilare definitiva si, mai ales, rezultate de lunga durata.

Tratamentul cu laser nu garanteaza indepartarea permanenta a parului de la prima sedinta, acest lucru datorandu-se faptului ca unele fire pot fi rezistente. Cele mai fregvente efecte secundare includ schimbari pigmentale intrucat utilizarea laserului poate cauza intunecarea sau deschiderea suprafetei de piele pe care a fost aplicat tratamentul. Zona se poate inrosi pentru cateva ore dupa aplicare, iar in cazuri rare pot aparea cruste, cicatrici sau vezicule. Cu toate acestea, ar trebui sa retineti ca indepartarea parului cu laser este eficienta, insa poate fi periculoasa daca este utilizata de persoane neexperimentate. Inainte de a incepe un asemenea tratament este important sa va asigurati ca este aplicat de un specialist in domeniu.

Coafor pe 1 Mai | joyasalon.ro

La Joya Salon, atelier de frumusete si coafor pe 1 Mai in Bucuresti, ofera clientilor servcii profesionale de epilare cu laser. Puteti accesa http://joyasalon.ro/ pentru a afla mai multe detalii!

Leave a Reply