AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Epilarea cu laser

Se apropie sezonul costumelor de baie, ceea ce inseamna ca este timpul sa faceti ceva in legatura cu firele de par nedorite. Daca nu doriti sa petreceti o vara cu ceara, epilatoarele si alte solutii de epilat, poate ca este timpul sa luati in considerare o solutie permanenta de indepartare a parului, cum ar fi tratamentul cu laser.

In fiecare an, tot mai multe femei din Romania aleg varianta tratamentului de indepartare a parului utilizand sisteme laser inovatoare. Acestea functioneaza prin expunerea foliculilor de par unei lumini puternice care ucide foliculii pentru a preveni cresterea. Pentru a obtine rezultate pe termen lung sunt necesare tratamente multiple si reveniri periodice la salon.

Pentru cele mai bune rezultate, pacientelor li se recomanda limitarea expunerii la saloare si evitarea epilatului cu ceara sau cu epilatorul, cel putin doua saptamani inainte de programare. De obicei, inainte de a incepe procedura, firele de par sunt scurtate pentru a fi cat mai aproape de piele. Se aplica pe piele un gel rece care sa protejeze pielea, permitand in acelasi timp laserului sa-si faca treaba. Dupa verificarea reactiilor pe o suprafata mica a pielii, va incepe munca propriu-zisa.

Imediat dupa tratament s-ar putea sa simtit un usor disconfort pe piele, dar acesta va trece destul de repede. O tamponare cu gheata, o compresa rece sau o crema antiinflamatoare poate ajuta la usurarea oricarei dureri. Urmatoarea sedinta va fi programata dupa aproximativ 4 saptamani, pentru rezultate eficiente fiind necesare minim 5 sedinte.

Tratamentul cu laser este complet sigur, cu toate acestea, portiunea de piele asupra careia s-a aplicat tratamentul poate arata si se poate simti ca si cum ar fi fost arsa de soare. Printre efectele foarte rare se numara decolorarea cutanata pe termen scurt.

Manichiura semipermanenta | FreeStyleBeauty.ro

Intrucat indepartarea parului cu laser este o procedura medicala, ar trebui sa fie efectuata numai de profesionisti instruiti. La Free Style Beauty, persoanele care se ocupa de aceasta parte a cosmeticii sunt foarte bine informate si experimentate. Accesati FreeStyleBeauty.ro si programati un pachet de epilat total. In salon sunt disponibile si alte servicii, precum cele de coafor, manichiura semipermanenta, masaj si cosmetica. Scapati definitiv de problema parului nedorit cu ajutorul FreeStyle Beauty!

Leave a Reply