AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Este casa ta protejata impotriva pericolelor?

Un accident sau o ranire poate aparea oriunde in orice parte a casei. Unele metode de securitate, sunt evidente, de exemplu nu trebuie niciodata lasata o masinuta de jucarie undeva in preajma scarilor, sau un aragaz pornit atunci cand nu se afla nimeni in bucatarie. Peste 3400 de decese exista anual in SUA datorita accidentelor, arsurilor si incendiilor si in 90% din timp acestea se petrec in interiorul casei. Si in jur de 57% din accidentele mai putin grave ce au loc in urma incendiilor se intampla tot in casa, asa ca este necesara luarea catorva masuri de securitate pentru a impiedica pericolul de expunere la foc. In acest scop Instal Montaj, oferasisteme stingere incendiu si instalatii antiincendiu, dintre cele mai diverse si mai eficiente, si la preturi accesibile.

Este importanta si instalarea unei alarme ce detecteaza fumul, in holul casei, in dormitoare si la fiecare etaj al acesteia. Si aceste alarme trebuie testate regulat, cel putin o data la trei luni, si asigura-te ca schimbi bateriile cel putin o data pe an sau atunci cand incep sa bipaie.

Tine la distanta chibritele, brichetele si lumanarile de perdele si draperii, si de alte materiale si lucruri inflamabile. Tigarile si lumanarile trebuie stinse definitiv si verificate, si nu trebuie niciodata lasate nesupravegheate mai ales atunci cand sunt in preajma oricarui lucru inflamabil.

Nu lasa nesupravegheate oalele si tigaile ce sunt pe aragaz, in special atunci cand se prajeste ceva, deoarece este de ajuns si o picatura de ulei incins sa sara in foc si se poate declansa un foc in toata regula, care poate cuprinde rapid toata bucataria si obiectele din ea. Tine cel putin un stingator in casa si mai ales in zonele care se stiu a fi cele mai predispuse la incendii.

Leave a Reply