AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Fatetele ceramice, o noua solutie in estetica dentara

Daca iti doresti foarte mult un zambet perfect, o forma regulata a dintilor si complet diferita fata de cea pe care acestia o au deja, o solutie foarte eficienta este aceea a aplicarii fatetelor dentare. Cel mai mare avantaj al acestora este ca, spre deosebire de coroanele complete din portelan, pentru aplicarea fatetelor nu este necesara slefuirea dintilor, astfel incat acestia isi vor pastra integritatea si nu fi supusi unei interventii traumatizante. In acest mod, dintii raman sanatosi si vor putea oricand asigura suportul acestora.

Fatetele dentare sunt suficient de subtiri pentru a nu fi vizibile si confera un aspect natural al dintilor.

Ele sunt discrete si creeaza o armonie vizuala a danturii noastre. In acelasi timp, ele sunt si foarte rezistente, datorita materialului inovator din care sunt create si se pastreaza foarte bine vreme indelungata, pastrandu-si caracteristicile initiale.

Fatetele ceramice sunt recomandate persoanelor care au nevoie de crearea unei armonii a danturii, ele pot face dintii sa para mai lungi, echilibreaza vizual arcadele si pot acoperi unele imperfectiuni ale dintilor, precum mici sparturi, neregularitati, crapaturi ale smaltului. Astfel, in mod complet neinvaziv se corecteaza neajunsurile datorate petelor, defectelor de pozitie sau de forma, obtinand configuratia pe care ne-o dorim.

Acest tratament foate fi realizat si in clinicile din Romania. Spre exemplu, daca esti in cautarea unui centru de stomatologie in sectorul 6, noi iti recomandam Plaza Dent, un cabinet stomatologic din Drumul Taberei, unde vei gasi o echipa de medici devotati, care iti pot explica toate avantajele fatetelor si vor constata daca ti se potriveste aceasta interventie. Afla toate detaliile despre cabinet aici: plazadent.ro si apeleaza cu incredere la ei.

Leave a Reply