AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Fusta lunga boema pentru iarna – ghid de buna purtare

Datorita temperaturilor mai scazute de afara, cu siguranta ca toata lumea vrea sa poarte doar haine care tin de cald. Iar unele piese vestimentare precum fustele scurte sau pantalonii scurti sunt fara doar si poate ultimele lucruri care vin in minte. Dar, unele persoane care sunt determinate si vor neaparat sa poarte fusta iarna, pot miza pe fusta lunga boema, care este fara doar si poate o buna alegere pe timp de iarna.

Fusta lunga boema iarna – cateva idei de tinute

Alaturi de o camasa si de cizme. O fusta lunga boema alaturi de cizme si de o camasa va da cel mai sic si mai elegant rezultat. Este o idee perfecta pentru o tinuta de iarna atunci cand este frig afara dar cineva nu vrea sa poarte pantalonii sau o rochie.

Alaturi de un palton lung. Paltonul lung care ajunge pana la glezne sau pana la genunchi este un veritabil must have din garderoba de iarna. Pe langa faptul ca tine de cald este perfect pentru a completa un look de iarna. O fusta lunga boema de iarna va arata cel mai bine alaturi de un palton oversize intr-o nuanta mai vie sau cu motive pentru a se crea cel mai frumos contrast.

Cum se poarta fusta maxi alaturi de bascheti iarna?

Fusta maxi este o alegere super confortabila si calduroasa pentru zilele mai reci. Si chiar daca poate ca baschetii nu sunt prima alegere pe timp de iarna, daca se alege un model potrivit, se va obtine un look superb si foarte in tendinte. Un pulover sau un hanorac poate completa de minune totul.

Alaturi de un pulover cu gulerul rulat si cizme de combat.

Persoanele care sunt fane ale unui look grunge, vor adora aceasta tinuta. Fusta boema de iarna arata cel mai bine alaturi de un top simplu cu gulerul rulat. Este o tinuta super simpla de purtat pe timp de iarna, care va da cu siguranta un look demn de Instagram. Fusta lunga tricotata sau cea din lana este o buna alegere in acest caz.

Leave a Reply