AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Gestionarea resurselor in vederea succesului

Cine nu si-ar dori sa aiba succes in tot ceea ce-si propune? Cu siguranta orice om viseaza la propriul succes, insa putini stiu cum sa actioneze pentru a-l atinge. Trebuie abordate mai multe dimensiuni, cea a banilor, a vietii, a dezvoltarii personale, etc. pentru ca succesul unidimensional nu este deloc un succes. In acest sens, iata cateva carti ce pot trasa o traiectorie!

Prima data publicata in 1937, cartea ”Cum sa-ti creezi relatii avantajoase, sa castigi increderea si sa devii influent” scrisa sa Dale Carnegie, a fost de un real succes si continua sa fie. Astazi, este privita ca fiind una dintre cele mai bune carti ale sale, dar si una cu puternic impact pentru cititori.

Prea des, viata nu se dovedeste a fi conform asteptarilor, iar banii sau lipsa de bani, joaca un rol important in capacitatea oamenilor de a gestiona suisurile si coborasurile vietii. ”Cel mai bogat om din Babilon” este o carte scrisa de George Clason si cuprinde o serie de borsuri, cele mai celebre, mai tarziu compilate intr-unul dintre cele mai indragite ghiduri despre bani din toate timpurile.

Napoleon Hill a petrecut 20 de ani din viata studiind vietile unora dintre cei mai de succes oameni ai istoriei. Culminarea cercetarilor s-a finalizat cu o carte, ”Gandeste si vei fi bogat”, fondata pe filosofiile de succes ale marilor oameni ai lumii. Principiile acestei carti sunt la fel de aplicabile si azi ca atunci cand a fost lansata cartea.

In timp ce Stephen Covey nu a fost primul care a scris o carte despre cum sa devii o persoana mai eficienta, cartea sa ”Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”, a marcat inceputul unui interes intens in legatura cu dezvoltarea personala. Cu peste 15 milioane de exemplare vandute, aceasta carte a ajutat milioane de oameni sa-si schimbe perspectiva si viata. Spre deosebire de alti autori de acest gen, Covey nu promite o reteta minune, simpla si raida pentru o viata mai buna, ci adoptarea unor obiceiuri poate da conturul vietii dorite.

Cumpar carti de orice fel | www.anticariat-carti.com

Cumpar carti in regim de anticariat, daca le aveti pe acestea sau altele despre acest subiect sau care abordeaza alte teme de interes, nu ezitati sa accesati www.anticariat-carti.com! Daca v-ati intrebat unde se vand carti rapid si eficient, raspunsul il gasiti tot la Anticariat Carti, locul in care cumpar carti de orice fel!

Leave a Reply