AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ghidul cumparatorului de locuinta

Sa presupunem ca v-ati trezit intr-o dimineata si ati realizat ca a sosit momentul sa va cumparati o locuinta. V-ati saturat sa dati banii pe chirie si probabil aveti deja varsta la care ar trebui sa va asezati la casa dumneavoastra. Insa chiar si asa, tot aveti cateva rezerve.

Case noi metrou Titan

La urma urmei, daca este prima casa cumparata, probabil aveti foarte multe intrebari despre ce trebuie sa faceti si cum. S-ar putea sa fiti si putin speriat ca nu veti gasi nimic care sa va placa sau care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra. Insa daca va informati foarte bine inainte de a face acest pas, veti vedea ca totul este mult mai usor decat pare.

In primul rand, decideti-va daca achizitionarea unei locuinte este decizia cea mai buna pe care ati putea sa o luati. Multor persoane le este frica sa isi cumpere o casa, iar de multe ori aceasta frica este justificata. Nu toti sunt facuti sa aiba o locuinta in proprietate si ar fi bine sa va dati seama de acest lucru inainte de a incheia un credit ipotecar la o banca. Poate ca veti ajunge sa realizati ca a sta in chirie este mult mai comod pentru dumnevoastra, mai ales daca sunteti una dintre acele persoane care calatoreste foarte des sau isi petrece mult timp si in alte orase. Pe de alta parte, daca aveti propria locuinta nu trebuie sa va ingrijorati ca intr-o zi, fara un motiv anume, cineva va va da afara din casa. De asemenea, puteti avea norocul de a locui intr-una dintre frumoasele vile noi din Titan.

Inainte de a cumpara, analizati putin situatia dumneavoastra financiara. Vedeti cate datorii aveti in momentul de fata si ce alte credite costisitoare va mai impovareaza luna de luna. Apoi, vorbiti cu mai multe banci pentru a vedea ce posibilitati de finantare aveti. Puteti alege fie creditul Prima casa sau un credit ipotecar, insa fiecare banca are propriile rate si conditii. Stuati foarte bine piata, pentru a alege cea mai avantajoasa oferta.

In cazul in care aveti cum, incercati sa puneti niste bani deoparte pentru un avans. In acest fel, ratele viitoare vor fi putin mai mici.

Daca v-ati decis sa cumparati, va recomandam ozunresidence.ro, complex rezidential cu case noi metrou Titan.

Leave a Reply