AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ghidul pentru achizitionarea corecta a uniformelor medicale

Reputatia unei instititutii este deosebit de importanta, deoarece atunci cand vine vorba de problemele medicale, oamenii isi doresc sa apeleze la serviciile unor medici de incredere, care se respecta pe ei insisi si pe pacienti. Prima impresie pe care o lasa este cea mai importanta, asa ca medicii trebuie sa se asigure ca inspira incredere si profesionalism.

O modalitate prin care pot face acest lucru este cu ajutorul unor uniforme medicale de calitate. Aceste articole vestimentare sunt alcatuite in mod predominant din poliester, cel mai utilizat material textil sintetic, la care se adauga bumbac sau alte materiale similare.

Cum faci masuratorile corecte pentru uniformele medicale?

Atunci cand vine vorba de achizitionarea unor haine prin intermediul internetului, indiferent ca este vorba de haine casual sau pentru munca, cea mai mare teama a oamenilor este ca dimensiunile nu vor fi potrivite. Tocmai din aceasta cauza, multi ezita sa cumpere noi bluze sau pantaloni, chiar daca cele vechi nu se afla in cea mai buna stare.

Halat medical | Uniforme medicale | TesaMedical.ro

uniforme medicale

La articolele vestimentare de pe TesaMedical.ro apar urmatoarele sfaturi: pentru bust, clientul trebuie sa expire, iar mai apoi sa masoare sub axila cea mai mare circumferinta a bustului.

In cazul taliei, se va masura circumferinta ei fara a strange in mod exagerat de banda de masurare, iar clientul nu trebuie sa-si incordeze abdomenul. Circumferinta soldurilor va fi masurata din partea cea mai lata, in timp ce clientul sta in picioare, cu ele putin deparate.

Ai bluza si pantalonii potriviti; ce mai lipseste din uniforma medicala?

Medicii nu trebuie sa uite niciodata de halatul medical, deoarece acesta reprezinta un simbol al muncii pe care o presteaza in cadrul institutiei din care fac parte. El poate sa fie cu fermoar sau cu capse, in functie de preferinte. Halatul alb nu este folosit in mod exclusiv in domeniul medical, deoarece mai poate fi intalnit si in cel hotelier, in centrele SPA, in scoli etc.

In concluzie, alegerea unor uniforme potrivite va conta enorm la impresia pe care si-o fac oamenii in momentul in care viziteaza o institutie medicala, fie ca este vorba de un spital, o clinica sau un cabinet.

Leave a Reply