AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Idei de decoratiuni cu lumanari

Lumanari handmade

Lumanarile decorative sunt un accesoriu excelent pentru locuinte. Acestea aduc caldura, mister si comfort intr-o incapere, fiind potrivite atat in cazul unui design interior modern, cat si al unuia clasic. Puteti gasi numeroase modele, forme si arome de lumanari pe piata, ce pot fi asortate cu aproape orice. Daca aveti putina imaginatie si mai adaugati cateva accesorii, puteti creea un decor deosebit in orice camera.

Majoritatea sarbatorilor de la noi inseamna o cina petrecuta in familie. Inainte de venirea invitatilor, puteti aseza masa frumos, iar obiectul central poate o fi un suport mare de lumanari. Cand se lasa seara, aprindeti mai degraba lumanarile decat becurile. Veti face o atmosfera mult mai intima si relaxanta. De asemenea, puteti gasi lumanari sculptate in forme specifice sarbatorilor (de exemplu braduti, Mosi Craciuni, oua colorate, floricele si multe altele).

Suporturile din metal si sfesnicele sunt potrivite pentru decorurile clasice. Lumanarile simple si cele vintage se potrivesc perfect intr-o casa traditionala, iar suporturile din ceramica, metal, sticla si lemn, cu decoratii etnice, se potrivesc cu stilul eclectic.

Lumanarile decorative vin in diferite forme, culori, marimi si designuri. Ele pot fi decorate ulterior cu frunze mici, flori, fructe si multe altele, permitandu-le sa se integreze mult mai bine in decor.

Lumanarile pot fi asezate individual, sau in grup, pe dulapuri, mese si alte suporturi. Cele albastre adauga un plus de calmitate si serenitate in casa, fiind foarte potrivite pentru un decor modern. Cele albe, roz si rosii sunt excelente pentru crearea unei atmosfere romantice, mai ales daca sunt asezata in suporturi speciale.

Combinate cu flori naturale, de sezon, lumanarile decorative arata cu adevarat impresionant. Incercati totusi sa nu combinati prea multe culori, daca doriti sa lasati impresia de bun gust.

Cele mai frumoase sunt insa acele lumanari handmade Bucuresti, facute cu dragoste si unicat. La magzi.ro veti gasi foarte multe modele ce se asorteaza cu diferite tipuri de design si cu alte tipuri de decoratiuni handmade. Daca doriti o creatie personalizata, puteti solicita o comanda speciala.

Nu uitati insa sa fiti foarte atenti atunci cand aprindeti lumanarile, deoarece pot deveni imediat o sursa de pericol. Nu le lasati langa materiale si obiecte inflamabile si nu le lasati nesupravegheate intr-o camera. Daca trebuie sa plecati, mai bine le stingeti si le aprindeti apoi din nou.

Leave a Reply