AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Impactul unui program de distributie asupra dezvoltarii unei afaceri?

Un program de distributie are numeroase beneficii ajutand la colectarea, stocarea, gestionarea si corelarea tuturor datelor in interiorul unei companii. Pentru a avea succes intr-o piata extrem de competitiva, antreprenorii trebuie sa gaseasca cele mai eficiente solutii pentru a automatiza o mare parte dintre activitatile zilnice.

Ce aduce in plus un program de distributie?

Munca repetitiva poate duce in timp la scaderea performantei angajatilor si la cresterea costurilor. Managementul trebuie sa se asigura ca acestia isi concentreaza o mare parte din atentie catre clienti, in vreme ce activitatile de administrare, introducere si transmitere date, precum si cele de tiparire documente, analiza si prezentarea rezultatelor sunt realizate cu ajutorul unui program.

Software-ul ERP distributie integreaza toate informatiilor intr-un singur sistem centralizat unde toti angajatii sunt implicati pentru a genera un profit cat mai mare.

ERP distributie | Program de distributie | AttoSoft.ro

ERP distributie

Accesul in aplicatie este foarte bine controlat, fiecare angajat avand acces doar la informatiile necesare desfasurarii activitatii sale. In felul acesta, riscul aparitiei erorilor scade semnificiativ, iar performanta oamenilor se imbunatateste.

Timpul pentru raportarea financiara se reduce considerabil gratie acestui program. De la rapoarte simple de stocuri si solduri si pana la analize privind profitabilitatea pe centre de profit, soft-ul vine in ajutorul angajatilor prin automatizarea procesului.

Cu doar cateva click-uri, antreprenorii stiu cu exactitate care este situatia economica a companiei, ce vanzari au fost inregistrate si care este profitul lunar.

Mai mult decat atat, managementul poate urmari performanta angajatilor, iar in felul acesta ii poate recompensa in functie de efortul depus, dar si de realizarile atinse sau de seriozitatea de care dau dovada. Programul poate evalua activitatea agentilor dupa diferite criterii: cantitatea vanduta, valoare vanduta, sumele incasate, targetul atins, atragerea clientilor noi.

Programul este disponibil pe AttoSoft.ro. Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata si un portofoliu ce cuprinde clienti din industrii diferite, echipa aduce in atentia antreprenorilor solutii performante pentru eficientizarea muncii angajatilor si implicit pentru cresterea profitului. De-a lungul timpului au fost implementate mii de software-uri, fiecare fiind adaptat specificului fiecarui business in parte.

Leave a Reply