AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Implant dentar fast & fixed – extractie, implantare si protezare provizorie fixa imediata intr-o singura zi

Nimic surprinzator in faptul ca o clinica stomatologica sector 1, precum Dental Place, care in acest moment pune la dispozitia pacientilor  sai tehnologie inovatoare de ultima ora, dispune si de unul dintre cele mai noi si performante sisteme germane, cu tehnologie de ultima ora, cunoscut sub numele de Fast & Fixed, cu ajutorul caruia pacientului i se pot insera implanturile dentare. Concret, in cazul unui  implant dentar fast & fixed lucrarea dentara poate fi aplicata intr-o singura vizita la stomatolog, ceea ce inseamna ca extractia, implantarea si protezarea provizorie fixa imediata sunt realizate intr-o singura zi fara ca pacientul sa simta durere. Este simplu de inteles de ce pacientul prefera aceasta tehnica mai rapida pentru un implant, insa cel mai important aspect consta in faptul ca se poate reintoarce imediat la viata sociala fara teama ca ar putea fi stanjenit de lipsa dintilor pentru o perioada determinata. In perioada de cateva luni care va trebui sa treaca pana la efectuarea lucrarilor definitive, pacientul se va putea bucura de tot confortul asigurat de dintii ficsi (provizorii).

Bineinteles ca medicul stomatolog este persoana avizata care sa decida daca pacientului ii este potrivit sau nu un astfel de implant, insa este bine sa stiti ca se adreseaza: persoanelor cu parodontoza, celor cu un numar mic (sau niciunul) de dinti pe arcade, celor care poarta proteze mobile, celor care au nevoie de restaurari complete, dar si persoanelor care nu pot beneficia de implanturi clasice deoarece au suferit pierdere osoasa care nu permite procedura clasica.

In linii mari, implantul dentar fast & fixed necesita o consultatie in care se stabileste diagnosticarea si stabilirea planului de tratament si, ulterior, parcurgerea a doua faze: (1) faza chirurgicala – inserarea implanturilor dentare si realizarea si atasare a lucrarilor dentare provizorii fixe; (2) atasarea lucrarilor definitive, la un interval de 4-6 luni de prima faza.

Pentru mai multe informatii si realizarea unei programari, site-ul www.dental-place.ro va sta la dispozitie.

Leave a Reply