AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Implant dentar la clinica stomatologica Elveto Dent

Daca va lipsesc unul sau mai multi dinti si ati decis ca protezele clasice nu sunt pentru dumneavoastra, chirurgia implantului dentar este o alternativa excelenta si de lunga durata, care va perminte sa imbunatatiti dragatic zambetul, ajutand la cresterea calitatii vietii. Ganditi-va cat de mult vorbiti si mestecati in fiecare zi, nu ar fi frumos sa aveti o solutie durabila care sa functioneze la fel de bine ca un dinte natural?

Multi oameni se tem de chirurgia implantului dentar, deoarece considera ca este o operatie complexa si dureroasa. Totusi, adevarat este contrariul care este o procedura relativ simpla, cu multe beneficii. Implanturile sunt cele mai apropiate proteze de dintii naturali, nu se misca, nu provoaca leziuni, deci sunt o investitie pe viata.

Candidatii pentru implant dentar au, in mod obisnuit, dinti deteriorati din cauza leziunilor anterioare. In prima faza, premergatoare operatiunii de implantare va fi necesara o radigrafie care sa ofere specialistului o imagine clara a situatiei interne a cavitatii orale. Dupa o analiza amanuntita a gurii, chirurgul stomatolog va implanta bontul de titan sub nivelul gingiei. Totul se va petrece sub anestezie locala, deci pacientul nu va resimti dureri. Dupa aceasta implantare este necesara o perioada de asteptare de aproximativ jumatate de an. In acest timp osul maxilar va fuziona cu bontul de titan, zona se va vindeca, ceea ce este absolut vital pentru succesul implantarii. Cand vindecarea s-a finalizat, pacientului i se vor monta coroana sau partea vizibila a implantului, care va imita perfect dintii naturali si mai mult decat atat, va prelua chiar si functia acestora.

Implant dentar in Bucuresti | elveto-dent.ro

Dupa ce toate etapele implantarii au fost parcuse, va veti putea bucura de un zambet natural perfect, niste dinti puternici si multa incredere in sine. Pentru reusite de 100%, alegeti un dentist bun in care sa aveti incredere. Ati putea incerca sa accesati https://elveto-dent.ro/, loc in care veti gasi specialistii potriviti. Elveto Dent, cabinet stomatologic in Colentina, are cele mai bune oferte la implant dentar in Bucuresti, cei mai buni medici si cele mai blande tratamente. Merita sa va programati la o evaluare si apoi veti decide daca sa continuati sau nu cu Elveto Dent!

Leave a Reply