AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Implantul dentar – O tehnica inovatoare

Oamenii ajung la medicul dentist doar atunci cand durerile sunt mult prea mari si nu mai pot fi suportate. Asta inseamna ca problemele sunt majore, iar rezolvarea nu este atat de usoara pe cat s-ar putea crede.

Din pacate, nu exista o educatie dentara bine implementata in randul romanilor. Statistic vorbind, din punct de vedere al consumului de pasta de dinti, Romania se afla pe ultimele locuri in Uniunea Europeana, acest fapt se traduce prin dinti cariati, patati sau, mai rau, prin lipsa lor.

Orice specialist recomanda o vizita anuala pentru un control de rutina, dar si pentru efectuarea unui detartraj si a unui periaj profesional. Ambele au rolul de a elimina petele si tartrul de pe dinti pentru o gingie curata si sanatoasa.

Plaza Dent – Implanturi dentare ieftine

De exemplu, Plaza Dent, cabinet stomatologic sector 6 este unul dintre cele mai apreciate din Bucuresti. Implicarea personalului medical in remediarea oricaror probleme, precum si igiena stricta sunt doua dintre punctele forte. Pacientii s-au declarat mai mult decat multumiti de servicii oferite si au revenit de fiecare data cu drag.

Pentru un implant dentar Bucuresti, acesta este locul ideal. Medicii specialisti sunt instruiti pentru a realiza o astfel de procedura, aceasta avand rolul de a reda zambetul demult pierdut al unui pacient.

In momentul in care un dinte cade, locul lasat liber trebuie acoperit. In caz contrar exista riscul migrarii danturii cu scopul de a masca golul ramas. Se realizat o radacina din titan care se implanteaza la nivelul gingiei. Este nevoie de o perioada de timp pentru ca organismul sa accepte obiectul strain.

Potrivit www.plazadent.ro aceasta interventie este minim invaziva si nu doare absolut deloc. Mai mult decat atat, se efectueaza si o anestezie locala pentru ca medicul stomatolog sa poata lucre fara nicio problema.

Ultima etapa a implantului o reprezinta montarea coronitei. La final, pacientul va pleca acasa cu zambetul pe buze fara sa mai fie complexat sau rusinat de aspectul danturii. In maxim 3-4 luni, oricine poate sa isi refaca dintii, dar costul este unul pe masura.

Un implant este garantat sa dureze in jur de 10-15 ani, insa cu o igiena orala temeinica si cu vizitele la medicul stomatolog, durata de viata poate fi prelungita fara nicio problema.

Leave a Reply