AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Implantul dentar – o tehnica salvatoare

Ultimele statistici au aratat faptul ca Romania se afla la coada clasamentului in ceea ce priveste igiena dentara. Sunt tot mai multi tineri care au probleme grave si care refuza sa mearga la un specialist din comoditate sau din lipsa unei culturi in acest sens.

Medicii dentisti recomanda un control anual pentru indepartarea tartrului, pentru efectuarea unui periaj profesionist, dar si pentru examinarea cavitatii bucale in vederea reperarii eventualelor probleme dentare.

Micile carii pot fi foarte usor tratate daca sunt depistate din timp. In caz contrar, intregul dinte se poate macina si sparge, ceea ce afecteaza inclusiv nervul si radacina dentara. In ultima instanta, medicul stomatolog decide scoaterea acestuia si inlocuirea sa cu un implant.

Evi Dent, cabinet stomatologic sector 3, este locul unde se pot face interventii de genul acesta. Medicii sunt specializati in chirurgie si implantologie, asa ca rezultatul final va fi unul spectaculos. Acesta este locul in care pacietii sunt tratati exemplar si unde profesionalismul este pe primul plan.

Materialele folosite sunt calitative, iar aparatele sunt de ultima generatie, totul pentru ca pacientii sa aiba parte de o experienta placuta si sa revina cu drag si fara teama de fiecare data. In plus, planul de tratament este stabilit in functie de posibilitatile financiare ale fiecaruia in parte.

Pacientii care aleg un implant dentar sector 6 trebuie sa stie ca intregul procedeu nu este dureros. Medicul va face o anestezie locala pentru ca totul sa decurga simplu si rapid. In prima instanta, se monteaza un surub de titan care tine locul radacinii dintelui. Este nevoie de o perioada de pana la 6 luni pentru ca organismul sa accepte corpul strain fara sa existe riscul aparitiei unei infectii.

La cea de-a doua vizita, medicul monteaza coronita iar procesul este finalizat. Este nevoie de o perioada de supraveghere care se contabilizeaza in vizite regulate la cabinet pentru a stabili daca implantul este in regula.

Clinica Evi-Dent – Oferte Implanturi Dentare

Potrivit www.evi-dent.ro pretul unei astfel de interventii difera in functie de gravitatea problemei. In principiu, sumele variaza intre 1000 si 2700 lei, la care se mai pot adauga si alte costuri. Totul este transparent si fiecare procedeu este atent descris pentru ca pacientul sa stie exact ceea ce se intampla.

Leave a Reply