AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Importanta pantofilor in garderoba doamnelor

Multe femei vor afirma ca-si iubesc pantofii din cauza felului in care se simt cand ii poarta. Si multe femei sunt dispuse sa se joace cu acestia in feluri in care nu ar face-o cu alte obiecte din garderoba.

Pantofii furnizeaza fundatia pentru imaginea pe care vrem s-o aratam lumii. Ii purtam ca o cale prin care ne putem juca cu aspectele identitatii noastre, intr-un fel mai putin periculos decat alte schimbari mult mai vizibile cum ar fi schimbarea culorii parului sau a tunsorii. Putem schimba mesajul pe care il transmitem in fiecare zi sau de cate ori pe zi dorim, intr-un fel atat de simplu.

Pantofii sunt pur si simplu manifestarea psihica a libertatii. Nimic din garderoba nu ne permite sa exprimam ceea ce suntem sau ce am vrea sa fim, atat de bine cum o pot face pantofii potriviti. Si pentru a gasi astfel de pantofi, Matar, are pentru clientele sale pantofi dama, pantofi cu toc potriviti pentru orice eveniment si pentru orice stare de spirit.

Si barbatii iubesc pantofii la o femeie; acestia privesc pantofii unei femei; pantofii ajutand la atragerea atentiei necesare. Ca femeie te simti mult mai bine cand cei din jurul tau, inclusiv femeile, iti fac complimente la adresa pantofilor.

Femeile au fost crescute cu povestea Cenuseresei, asa ca acestea sunt constant in cautarea printului. Faptul ca Cenusareasa si-a pierdut pantoful de cristal pe scarile palatului numai este de mult o coincidenta. Femeile cauta pantoful de cristal de prima oara cand au auzit sau citit povestea Cenuseresei.

Toate sentimentele frumoase ale unei femei sunt amplificate in momentul cand poarta perechea favorita de pantofi, de aceea alegerea pantofilor este atat de importanata pentru toate femeile.

Leave a Reply