AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Importanta uniformelor medicale pentru imaginea si siguranta angajatilor

Atunci cand un angajat din domeniul medical merge la serviciu, are nevoie de instrumente specifice, dar si de o imbracaminte specifica. Fara uniforme medicale, bonete chirurgicale, halate de laborator, saboti confortabili, manusi, niciun angajat din domeniul medical nu poate oferi servicii de calitate, in primul rand din motive de siguranta.

Personalul medical este cea mai importanta resursa a unei unitati medicale. Din acest motiv, pentru a putea furniza o prestatie de calitate, are nevoie de un mediu care sa ofere siguranta atat lui cat si pacientilor. Aceasta siguranta poate fi suplimentata prin purtarea de halate si uniforme antimicrobiene de calitate, confortabile si sigure.

Lipsa uniformelor corespunzatoare poate afecta calitatea actului medical! In functie de regulamentul unitatii, uniformele medicale vor fi asigurate de catre conducere sau fiecare angajat va avea responsabilitatea sa achizitioneze uniforme dupa propriile gusturi si preferinte de culoare. Luant in calcul prima varianta, lipsa uniformelor potrivite ar putea fi un motiv de nemultumire din partea angajatilor. Din acest motiv, orice unitate medicala care si-a asumat achizitia uniformelor pentru fiecare angajat, ar trebui sa o faca la timp si in deplina constienta ca de acest lucru depinde renumele si reputatia unitatii.

Desi pare ca ar fi mai simplu ca fiecare angajat sa foloseasca propria uniforma, lucrurile se complica putin cand vine vorba de igienizarea si sterilizarea echipamentului medical. Unitatile medicale au sterilizatoare performante pentru echipamente vestimentare si instrumentar, lucru indispensabil cand vine vorba de virusi, bacterii sau lichide contaminate. Contrar acestei situatii, angajatii pot spala zilnic uniforma utilizata, insa in lipsa sterilizatorului, aceasta procedura ar putea fi zadarnica.

Uniforme antimicrobiene de calitate, confortabile si sigure | www.medifashion.ro

uniforme antimicrobiene

In concluzie, este mai sigur si mai eficient ca fiecare unitate medicala sa asigure necesarul de uniforme pentru angajatii sai. Poate parea o cheltuiala inutila, insa in ceea ce priveste siguranta pacientilor si a resurselor umane ale unitatii, aceasta cheltuiala este o investitie in increderea pacientilor.

Indiferent de care parte a baricadei va aflati, fie ca sunteti angajat sau angajator in domeniul medical, trebuie sa stiti ca uniforme medicale de calitate superioara gasiti accesand www.medifashion.ro. Acesta este un magazin de moda medicala, foarte apreciat pentru ca are in stoc uniforme ce provin de la cele mai renumite branduri in domeniu!

Leave a Reply