AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Imprimeuri si alte detalii cate te pot ajuta la alegerea unui palton

Paltoanele pot fi alese si in functie de anumite detalii sau de imprimeuri.

Asadar, in functie de forma manecilor si alte elemente legate de model se pot deosebi urmatoarele tipuri:

  • Paltoanele cu mâneci trei sferturi. Aceste tipuri pot combina materialele mai sus enumerate. Sunt cool si de asemenea sunt potrivite si pentru sezonul tomnatic, fiind mai subtiri. Se pot purta cu usurinta insotite de bluze, pulovere sau manusi lungi si cu siguranta vor fi remarcate.

  • Paltoanele cu maneci voluminoase. Sunt destinate in special femeilor care doresc sa acopere bratele implinite sau prea slabe. De asemenea, sunt foarte confortabile si potrivite in ambele sezoane, toamna-iarna.

  • Paltoanele fara maneci. Genul acesta de paltoane sunt cele mai extravagante si mai degraba potrivite pentru toamna. Sunt pentru cei ce isi doresc sa iasa in evidenta cu piesele vestimentare si totodata se confectionează cu modele sau print-uri unice. Cu toate acestea, o alternativa practica iarna este combinarea acestora cu pulovere groase care sa ofere caldura dorita.

  • Paltoane cu umeri lati sau cazuti. Reprezinta o alegere deosebita si potrivita pentru toate tipurile de silueta. Paltoanele cu umeri lati accentueaza talia iar cele cu umerii cazuti acopera acea zona care reprezinta o problema pentru unii oameni.

  • Paltoane cu curea. Daca in randul paltoanelor clasice, cordonul era de efect, in ziua de azi acestea pot fi imbunatatite prin inlocuirea cordonului cu o curea. Lungimea si grosimea acesteia, insa si a cataramei poate varia conform dorintelor, insa mereu vor arata bine pe cel/cea care il/o poarta. Este un detaliu subtil, dar totodata elegant, conferindu-i paltonului un plus de rafinament.

  • Paltoane cu gulere mari. Intr-adevar, nu este o alegere optima pentru oricine, dar cei/cele care îsi doresc acel ”ceva nou” il pot achizitiona cu încredere.

 In functie de imprimeuri

Se regasesc intr-o multitudine de alaturari, ceea ce le face sa fie speciale. Astfel, sunt la moda in 2017-2018 imprimeurile: florale, ”laba de gasca”, ”os de peste”, pestrite, animal (in special leopardul), carourile (Inca o data designerii reusesc cu brio sa combine clasicul si modernul si pot imbina orice nuantă cu o gama larga de imprimeuri) sau imprimeurile abstracte reprezentate de linii, pete de culori, amprente.

Leave a Reply