AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

In ce situatii se poate dovedi util serviciul de inchirieri nacele?

Nacelele sunt utilaje folosite in foarte multe domenii, dar in special in constructii, pentru realizarea lucrarilor la inaltime. Cu ajutorul acestor utilaje pot fi ridicate atat persoane, cat si diferite tipuri de materiale, la o anumita inaltime, pentru efectuarea unor lucrari.

Daca firmele care activeaza in domeniul constructiilor sau in alte domenii care folosesc constant astfel de utilaje aleg sa detina in parcul propriu nacele, cei care le folosesc rar si numai pentru anumite lucrari pot apela la serviciile de inchirieri nacele. Astfel vor putea efectua lucrarile dorite, fara sa fie nevoiti sa investeasca sume foarte mari in utilaje.

Situatiile si lucrarile pentru care sunt folosite nacelele cel mai des, pe langa cele specifice domeniului constructiilor, sunt:

  • Intretinerea fatadelor cladirilor

Fie ca este vorba despre lucrari obisnuite de intretinere, cum ar fi reparatii, izolatii sau chiar curatarea geamurilor aflate la mare inaltime, toate aceste lucrari de la nivelul fatadelor cladirilor sunt importante si sunt realizate cu ajutorul nacelelor.

Inchirieri nacele | Inchirieri platforme de lucru la inaltime | AdUtilaj.ro

inchirieri nacele

In plus, serviciile de inchirieri platforme de lucru la inaltime, pe care le ofera, in general, firmele de constructii sau firme specializate in astfel de servicii, se dovedesc a fi foarte utile pentru astfel de lucrari.

  • Igienizarea copacilor cu ajutorul nacelelor

Un copac neingrijit, ale carui crengi pot afecta o cladire sau firele de inalta tensiune, ori care sunt batrane, prezinta un pericol pentru toti cei care trec prin jurul lui. De aceea este necesar ca periodic, dar mai ales la inceput de primavara, sa se realizeze o curatare a tuturor copacilor atat de pe domeniul public, dar si din propriile curti. Pentru a putea ajunge chiar si la cele mai inalte sau indepartate crengi, oamenii au nevoie de o platforma care sa ii ridice la inaltimea potrivita.

In ajutorul acestora vine AdUtilaj.ro, o companie specializata in domeniul constructiilor, dar care si-a dezvoltat si o ramura de activitate dedicata inchirierii de utilaje de constructii.

In concluzie, oricine are nevoie de o nacela pentru a efectua lucrari la inaltime poate apela la serviciile de inchirieri utilaje de constructii, puse la dispozitie de compania AdUtilaj.

Leave a Reply