AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

In ce situatii sunt recomandate extensiile de par?

O metoda prin care femeile pot avea o podoaba capilara bogata si cu volum este aplicarea de extensii pentru par, care presupune prinderea unor suvite noi de firele de par proprii. Metodele si tipurile de extensii de par sunt foarte multe si diferite, astfel incat sa fie potrivite oricarui tip de par sau preferinte.

De asemenea, in industria frumusetii exista foarte multe metode de obtinere a coafurii dorite. De exemplu, in cazul femeilor care au parul cret sau ondulat, acestea pot alege tratamentele de indreptare cu keratina, care ofera un aspect natural si sanatos, de par drept, pentru o perioada indelungata de timp.

Exista riscuri pentru aplicarea unor extensii de par?

Se poate intampla ca extensiile de par sa strice parul natural, dar numai in situatiile in care acestea fie nu sunt aplicate corect, fie nu sunt intretinute corect sau sunt pastrate mai mult timp decat este recomandat. Astfel, presiunea asupra firului de par este mai mare, ceea ce duce la degradarea acestuia.

Aplicarea de extensii pentru par | Indreptare cu keratina | JoyaSalon.ro

aplicarea de extensii pentru par

De asemenea, este important sa se aleaga tipul de extensii potrivite fiecarei femei in parte, in functie de structura firului de par, lungimea si forma acestuia, precum si de rezultatele care se urmaresc. Aceasta alegere trebuie facuta impreuna cu un hairstylist, motiv pentru care o vizita la salonul JoyaSalon.ro este absolut necesara inainte de cumpararea unor astfel de accesorii.

Cand si cum ar trebui alese extensiile de par?

Principalele motive pentru care femeile aleg sa isi aplice extensii de par sunt dorintele acestora de a avea un par mai lung sau mai bogat. In unele situatii, extensiile pot contribui si la adaugarea unei noi culori parului, fara a aplica substante chimice pe acesta. Astfel, acestea pot obtine un look nou, fara a fi nevoie sa faca schimbari radicale la nivelul parului.

In alegerea extensiilor de par trebuie sa se tina cont de aspecte precum tipul de par folosit pentru realizarea acestora – natural sau sintetic – modul de prindere al acestora sau culoarea si textura extensiilor.

In concluzie, in functie de nevoile si dorintele pe care le au, femeile pot alege solutiile potrivite pentru obtinerea unui par frumos si sanatos.

Leave a Reply